Zoek
Sluit dit zoekvak.

WINKELEN IN HAARLEM

Van grote modeketens tot bijzondere boetiekjes en lokale markten. Haarlem heeft het allemaal. En dát maat het shoppen hier zo leuk.

Van vintage
tot fashion

Van grote modeketens tot bijzondere boetiekjes en lokale markten. Haarlem heeft het allemaal. En dát maat het shoppen hier zo leuk.

Multi- 3D print

Multi-3Dprint BV is een toonaangevende distributeur van 3D printers en 3D software in de Nederlandse markt. Begin 2014 besloten wij 3D printers te introduceren in Nederland.

Café Van Gunsteren

Gezellig buurtcafé, bij mooi weer is hier vaak de halve buurt op het terras te vinden.

Van Boxtel

Audicien in Haarlem

Parti Haarlem

Partí is, net als u, gek op de mooie dingen in het leven. We vinden dat kwaliteit en voeding altijd hand in hand moeten gaan. We selecteren onze producten met de grootste zorg en helpen u met aandacht en service. Er is altijd wat nieuws te proeven bij Partí. Kom dus langs in onze winkels en laat u verleiden !

Zolder 023

De spullen bij Zolder023 zijn authentiek, betekenisvol en uniek. Van robuuste houten meubels tot waardevolle hebbedingetjes. De winkel staat vol met items die (bijna) niemand anders heeft. Snuffel rond en voor je het weet heb je iets moois op de kop getikt.

ByDennis

Deze bekende bloemist gesitueerd in het centrum van Haarlem heeft ook een bezorgservice.

Kinderwinkel Juffrouw Slak

Verrassend, vrolijk en verantwoord is Juffrouw Slak! De eerlijke kinderwinkel in Haarlem, waar alle producten een achtergrond van fair trade, biologisch en/of duurzaam hebben.

Toni & Guy

TONI&GUY staat voor ‘international hairfashion’ en heeft salons over de hele wereld.

Happy Crafts

Happy Crafts richt zich op creatievelingen, iedereen die houdt van breien, borduren of haken of daar mee wil beginnen, met een ruim assortiment voor deze hobby’s.

Elsa Nails

Elsa Nail is gericht op het behandelen van manicure en pedicure.

De Gouden Straatjes

Een doorsnee-aanbod? Dat vind je juist niet in de Gouden Straatjes. Wél een ouderwets gezellige winkelsfeer en talloze bijzondere boetieks. Van conceptstores en vintagewinkels tot ambachtelijke speciaalzaken en exclusief design.  

De zeven Gouden Straatjes liggen rond de Grote Markt, het centrale plein in het hart van de stad. Elke straat heeft wel iets bijzonders. Ontdek de Instagramwaardige Warmoesstraat, de laatste modetrends in de Anegang, de prachtige panden in de Gierstraat, de creatieve Schagelstraat en de stijlvolle Zijlstraat. En vergeet de Koningstraat niet; dat is een echte must-see. De Kleine Houtstraat behoort niet alleen tot de Gouden Straatjes, maar is ook nog eens tweemaal uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland. 

Winkelgebieden

Ook buiten het centrum zijn winkelcentra te vinden. Centrum Schalkwijk is een winkelcentrum met supermarkten, winkels en informele horeca. De Generaal Cronjéstraat is een winkelstraat in Haarlem-Noord. Er bevinden zich ongeveer diverse 150 winkels. Van kledingwinkels tot drogisterijen en van restaurants tot speciaalzaken. 

Grote Houtstraat

Grote Markt

Barteljorisstraat

Kruisstraat

Gedempte Oude Gracht

Schalkwijk Haarlem

Generaal Cronjéstraat

Markten

Een marktbezoek beidt de kans om direct van producten te kopen. Dat zorgt voor verse producten en een persoonlijke touch. Het ontdekken van unieke, handgemaakte en lokale producten biedt een winkelervaring die je in gewone winkels niet vindt.  

Horeca

Of het nu maandag, woensdag of zaterdag is: in de Haarlemse horeca is het altijd gezellig. De meeste cafés en restaurants vind je rond de Grote Markt, aan de Oude Groenmarkt, het Klokhuisplein en de Riviervismarkt. Loop ook zeker even door de Lange Veerstraat en de Warmoesstraat als je trek hebt.

VVV Haarlem

Leuke Haarlemse souvenirs shoppen? Of meer weten over winkels in Haarlem? Bezoek VVV Haarlem op de Grote Markt. Dit is een toeristisch informatiekantoor waar je terecht kan met al je vragen over de stad. Bij VVV Haarlem haal je onder andere wandelfolders, een stadsplattegrond en museumtickets.  

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand