Search
Close this search box.

Voorjaars-
vakantie

Beleef cultuur met kids in Haarlem
tijdens de voorjaarsvakantie!

Ontdek
Haarlem in
het voorjaar

Het voorjaar komt eraan! In de vakantie worden in Haarlem en directe omgeving allerlei activiteiten georganiseerd, zodat kinderen zich prima kunnen vermaken. Van familievoorstellingen  tot bouwen met Lego en van speurtochten in de natuur tot dansen in de kinderdisco. Ontdek de leukste en leerzaamste bezigheden voor kinderen in de voorjaarsvakantie.

Voorstellingen in de Stadsschouwburg

Op 1 maart komt de avontuurlijke Mowgli in de Stadsschouwburg. Bezoek de familiemusical Jungleboek over vriendschap in de jungle.
Ook de twee onhandige klussers Buurman & Buurman komen naar Haarlem! Op 5 maart kun je de voorstelling bezoeken waarbij de twee gaan verhuizen. Als dat maar goed gaat…

Van films tot disco in de Schuur

In de Schuur zijn de hele vakantie voorstellingen en films te bekijken voor de hele familie. Kijk bijvoorbeeld naar de grappige animatiefilm Kleine All of bezoek de energieke voorstelling Pippi Powerrrrr die geïnspireerd is op Pippi Langkous. De vakantie wordt op 5 maart swingend afgesloten met een kinderdisco!

Freerunnen bij Munki Motion

Elke vakantie zijn er bij Munki Motion ‘Munki Days’. Laat je gaafste freerun tricks zien tijdens de spelletjes! Tussendoor is er vrije tijd om te gamen of om zelf je kunstjes te oefenen. De ‘Munki Days’ zijn voor alle stoere kinderen vanaf 7 jaar.

Speuren in Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Speur in de vakantie door Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Iedere dag kun je speurtochten huren, maar om de vakantie goed te beginnen krijg je op maandag 27 februari korting. Er zijn verschillende speurtochten en activiteiten midden in de natuur voor de allerkleinsten en de wat oudere kids!

Schaatsen bij IJsbaan Haarlem

De ijsbaan is de hele voorjaarsvakantie geopend. IJsbaan Haarlem heeft twee overdekte banen. Er is een café-restaurant waar je lekkere warme chocolademelk kunt drinken.

Goed om te weten: je kunt ter plekke schaatsen huren.

Bekijk kinderfilms bij Pathé Haarlem

Bij Pathé Haarlem zie je diverse kinderfilms voor elke leeftijdsgroep. Bestel een Kidscombo met een hapje, drankje en verrassing! Voor de allerkleinsten is er Kleuterbios, waarbij het geluid zachter is en het licht gedimd. Wist je dat Pathé relaxte stoelen heeft? Zo zit je nog lekkerder in de bioscoopzaal! 

Bouw met LEGO in de LOCO Fabriek

In de vakantie kunnen LEGO-fans weer bouwen bij de LOCO fabriek. Dit is de ideale manier voor kinderen om met hun vriendjes gezellig vakantie te vieren. Er is onbeperkt limonade, een lekkernij én een cadeautje. Wist je dat je een Plus Brick Kids Diploma krijgt?

Onze aanraders

Activiteiten met kids

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand