Heerlijk

Overnachten

Check hieronder de beschikbaarheid of lees verder voor meer inspiratie en tips voor jouw verblijf.

Mogelijk gemaakt door

Populaire overnachtingen.

Ontdek de unieke en charmante hotels van Haarlem voor een comfortabel verblijf met uitstekende service en gemakkelijke toegang tot de culturele, culinaire en retail mogelijkheden van de stad. Bekijk hieronder onze topkeuzes voor Haarlemse hotels en plan jouw perfecte verblijf in deze bruisende stad!
Hotel Staats Haarlem

Niet één, niet twee maar drie nachten.

Ontdek de charme en schoonheid van Haarlem – een stad die betovert met haar prachtige architectuur, levendige cultuur en pittoreske landschappen. Met zoveel te zien en te doen, is één nacht simpelweg onvoldoende.

Dit wil je écht niet missen!

Ontdek het bruisende karakter van Haarlem en geniet van de vele evenementen die de stad te bieden heeft. Van concerten en festivals tot exposities en markten, er is altijd wel iets te beleven.Mis deze unieke kans niet om Haarlem in al haar pracht te beleven – boek vandaag nog je verblijf en ontdek wat deze stad te bieden heeft!

Reserveer je overnachting

Sinds het voorjaar van 2023 kun je ook je hotel of B&B in Haarlem boeken via Moonback. Via deze eerlijke boekingssite krijg je geen gemanipuleerde zoekresultaten te zien en ontdek je direct wat er in de omgeving van je hotel te doen is. Waar blijf jij vannacht slapen? 

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand