Search
Close this search box.

Een midweek Haarlem

Gun jezelf een midweek Haarlem.
Tijd voor verwondering en avontuur.

Verwondering en avontuur.

Boek nu een van de speciale midweekarrangementen en profiteer van deze tijdelijke deals. Of je nu komt voor lekker eten, genieten op de fiets of de culturele charme van Haarlem, er is altijd een hotel dat past bij jouw stijl. Klik op je hotel naar keuze, check de beschikbaarheid en reserveer direct bij het hotel.

Historische straatjes, knusse boetiekjes, imposante gebouwen en dat alles op een steenworp afstand van de Nederlandse kust: Haarlem is dé plek voor een midweek weg in eigen land.

Dit is speciaal voor jou!

Ontdek Haarlem tijdens een midweek

Een midweek in eigen land

“Haarlem is een van de mooiste steden van Nederland. Nee, ik ben niet bevooroordeeld… het is echt zo! Geen wonder dat daarom veel mensen uit andere delen van Nederland naar onze stad reizen om te genieten van de karakteristieke straten, de unieke winkels, de uitstekende horeca en natuurlijk de gezelligheid. In Haarlem is altijd iets te doen. De stad bruist en de Haarlemmers zelf zijn bezige bijtjes. Wil jij er tijdens je bezoek achterkomen waarom bijna elke Haarlemmer na al die jaren nog steeds verliefd is op eigen stad? (Haarlem City Blog, 27 sept 2021)”


Doordeweeks
doen in
Haarlem

Bezoek de Haarlemse hotels

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand