Herfst-
vakantie

Cultuur beleven met kids
tijdens de herfstvakantie!

Ontdek
Haarlem in
de herfst

Druilerig weer of niet, er even tussenuit om cultuur te proeven is altijd de moeite waard. Diverse Haarlemse culturele instellingen organiseren speciale activiteiten, zodat kinderen zich prima kunnen vermaken deze herfst. Ontdek de leukste en leerzaamste activiteiten voor kinderen rond de herfstvakantie. 

SCHILDERWORKSHOP IN HET FRANS HALS MUSEUM

Kruip in de huid van de Haarlemse en Antwerpse schilders Frans Hals en Jacob Jordaens. Trek kleren aan waar verfspetters op mogen landen, stap achter de schildersezel, pak en een penseel en mak zelf een portret!

CINEKID IN DE SCHUUR

Van 15 t/m 23 oktober kun je de allerbeste films, series en voorstellingen bekijken, op ontdekking in het MediaLab en in boeiende onderwerpen duiken tijdens verschillende workshops. Cinekid is het grootste film- en mediafestival voor alle supernieuwsgierige kinderen tussen 3 en 14 jaar én hun (groot)ouders.

FAMILIEACTIVITEITEN TEYLERS MUSEUM

In het oudste museum van Nederland, Teylers Museum, kun je tijdens de herfstvakantie dagelijks aanschuiven bij creatieve workshops. Ontdek meer over de kunstenaar Hockney tijdens de speurtocht of teken mee aan een panorama. Bekijk de wereld van meer kanten tijdens de spannende workshop Spelen met spiegels! 

BELEEFWEEK NATIONAAL PARK ZUID-KENNEMERLAND

In de herfstvakantie organiseert Nationaal Park Zuid-Kennemerland traditiegetrouw een Beleefweek voor jong en oud. Ontdek de magie van de herfst tijdens een excursie met de boswachter, een bezoek aan de Ruïne van Brederode, de Wilde Buitendag in Duin en Kruidberg, een zintuigenwandeling bij zonsopkomst, een paddenstoelenspeurtocht of tijdens een van de vele andere activiteiten.

Kom je op de koffie of blijf je lunchen, iets drinken of dineren? In het centrum vol toprestaurants, sfeervolle cafés, hippe broodjeszaken en luxe lunchlocaties staat altijd iets op het menu wat bij je past. Een horecaconcept dat je gezien moet hebben. Je hebt het in Haarlem voor het uitkiezen; overal in het centrum vind je terrassen waarop je ongestoord kunt bijpraten, borrelen of bootjes kijken én kunt genieten van de indrukwekkende historische binnenstad.

Ontdek
Haarlem

Onze aanraders

Activiteiten met kids
Vorige
Volgende