Wat te
doen?

In een stad met zo veel geschiedenis
kom je ogen tekort.

Ontdek
Haarlem

Ontdek de middeleeuwse kerken, bezoek de imposante architectuur, bewonder beroemde musea en andere bezienswaardigheden. Afgewisseld met verscholen hofjes, pittoreske winkelstraten, bijzondere cafés en monumentale pleinen vol gezellige terrassen.

De omgeving van het centrum van Haarlem is een bezoek meer dan waard. Wandel door de prachtige groene Haarlemmerhout, ontdek de omliggende dorpen (zoals het schilderachtige Spaarndam) of stap op de fiets en verruil de stad voor natuur. Vijftien minuten fietsen en je rijdt Nationaal Park Zuid-Kennemerland al in. Nog even doortrappen en je staat op het strand. Schoenen uit, voeten in het zand en je dagje uit voelt als een minivakantie.

Kom je op de koffie of blijf je lunchen, iets drinken of dineren? In het centrum vol toprestaurants, sfeervolle cafés, hippe broodjeszaken en luxe lunchlocaties staat altijd iets op het menu wat bij je past. Een horecaconcept dat je gezien moet hebben. Je hebt het in Haarlem voor het uitkiezen; overal in het centrum vind je terrassen waarop je ongestoord kunt bijpraten, borrelen of bootjes kijken én kunt genieten van de indrukwekkende historische binnenstad.

Ontdek
Haarlem

Onze aanraders

Wat is er nog meer te doen?

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand