Zoek
Sluit dit zoekvak.

zijlstraathoreca

Vascobelo

Vascobelo Café Brasserie is meer dan gewoon een koffiebar. Het is een plek om ideeën en ervaringen te delen, iemand beter te leren kennen of te genieten van rust in onze heerlijke binnentuin.

The Golden Bull

The Golden Bull Serveert het meest malse en smaakvolle vlees in Haarlem. Met trots laten wij u kennis maken met botermalse vleessoorten zoals: Wagyu kobe style beef, New Zealand Hereford beef, Scottish Aberdeen Angus and Argentine Angus.

By Lima

Bij Lima kun je langskomen voor ontbijt, lunch of borrel. We hebben sinds kort ook een kleine avondkaart! If you can’t stay? Take us away! Alles is ook TO GO mee te nemen.

Bistrobar Indonesia

In het centrum van Haarlem staat een iconisch gebouw. Een voormalig bankgebouw in de Amsterdamse School-stijl. Ooit lagen er in de kelders miljoenen guldens opgeslagen.

Uiltje Bar

Uiltje Bar & Bottleshop is met 35 bieren op tap en meer dan 100 op fles en blik de bier bar van Haarlem.

Doppio Espresso Haarlem

Bij onze lunchroom binnen treft u een sfeervolle en ruime entourage, waar u kunt genieten van ons heerlijke assortiment.

Louisiana Lobstershack

Een cocktailbar & grill, geïnspireerd op de eet-, drink- en muziekcultuur van New Orleans.

Miyagi and Jones

Miyagi and Jones is dé nieuwe hotstop van Haarlem. Gelegen aan centrum gebied kun je bij ons genieten van fijne wijntjes, meer dan 30 soorten speciaalbier en uiteraard asian streetfood met hier en daar een westerse twist!

De Flapcan

Café De Flapcan is een ruime, mooie en gezellige kroeg in het centrum van Haarlem.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand