Search
Close this search box.

workshop

C the Future

Ontdek de toekomst met het hele gezin! Op 5 oktober brengt C the Future circulariteit, creativiteit, technologie, cultuur en innovatie samen op het MAAK-terrein in Haarlem. Mis het niet!

Zomer Lego bouwochtenden bij het ABC

Speciaal voor jonge architectjes organiseert het ABC in de zomervakantie ochtenden waarop je 2 uur lang met Lego kunt bouwen

C the Future – Business Day

Bouw mee aan een duurzame en innovatieve toekomst op het C the Future event.

Ecstatic Sundays: Hike, Yoga & Rave

Ecstatic Sunday Mornings: Hike, Yoga & Rave met Wild Way bij @ Paal 69, Zandvoort. Laad je op met hike, strandyoga en een DJ-geleide Ecstatic Dance. Dans vrij in de natuur!

Vakantie in het verleden: maak je eigen kijkdoos

Ben jij benieuwd hoe kinderen vroeger speelden en vakanties vierden? Kom dan naar Verwey Museum Haarlem en ontdek het tijdens onze kinderworkshops in de zomervakantie!

Workshop striptekenen (8 t/m 12 jaar)

Omdat zelf strips tekenen gewoon heel erg leuk is, organiseert het ABC Architectuurcentrum speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in de zomervakantie twee keer een workshop striptekenen!

Stoomlab bij Cruquius Museum

Wil jij weten hoe een stoommachine werkt ? Doe dan mee aan het Stoomlab in Cruquius Museum. Daar kan je spelen met water, vuur en stoom. En leer je hoe de grote machine vroeger werkte.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand