Zoek
Sluit dit zoekvak.

warmoesstraat

Concrete matter

Concrete Matter Curated Vintage and Quality Goods is een unieke winkelervaring in Haarlem voor iedereen die op zoek is naar bijzondere items.

eva.

Heerlijke winkel met leuke comfortabele mode. Altijd eerlijk en deskundig advies en als vanzelf ‘ service with a smile’.

Elout’s kamer

Eventlocatie Elout’s kamer: lunch, diner, high-tea, trouwen, vergaderen,…etc. in een bijzondere 18e eeuwse Stijlkamer in hartje Haarlem.

Ottomania

Bij OTTOMANIA vind je een grote collectie hoogwaardige en authentieke producten, handgemaakt in Turkije en de oostelijke Mediterranee, bij elkaar gebracht in een prachtig historisch pand.

Kookwinkel de Huismuis sinds 1963

De Huismuis is al sinds 1973 gevestigd op de Warmoesstraat 15 in Haarlem en beschikt over ruim 250 m2 kookplezier.

Dijkers eten en drinken

In het pittoreske hartje van Haarlem, te midden van een zichtbaar stukje geschiedenis van de Warmoesstraat, is Dijkers eten & drinken gevestigd in twee monumentale panden, waaronder het befaamde “Huis met de knik”.

The Wardrobe

Wil je als man geadviseerd worden wanneer je in stijl zaken wil doen, uit wil gaan of indruk wil maken op de concurrentie? Bij herenmodezaak The Wardrobe ontdek je steeds opnieuw hoe verrassend stijlvol en effectief een modieuze outfit kan zijn.

Fa. A. Vernout

Een boekhandel gevestigd in het pand met de oudste winkelpui en in een van de leukste winkelstraten van Haarlem.

Dessertbar

De Dessertbar, knus, lekker en voor iedereen. Desserts, lunch en borrel, vanaf nu kunt u genieten in de gezellige Warmoesstraat.

Hofje In den Groenen Tuin

Hofje In den Groenen Tuin is gesticht in 1616 door Catharina Jansdochter, weduwe van Jacob Claeszoon van Schoorl. Geheel vernieuwd in 1885-1886.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand