Zoek
Sluit dit zoekvak.

tip

Rapa Nui

Bij Rapa Nui staat het menu voor internationale en eerlijke gerechten. De gerechten zijn seizoensgebonden en iedere week is er een andere special. Nieuwsgierig? Neem op hun website alvast een kijkje en check meteen de geplande feestjes!

City Attic Haarlem

Het mooiste plekje om te verblijven in Hartje Haarlem met uitzicht op de St. Bavokerk met een groot overdekt terras met verwarming en verwarmde stoelen.

Jopenkerk Haarlem

Achter de bar van het grand café van de Jopenkerk prijken imposante glimmende brouwketels. Ze vormen het hart van de Jopenkerk. Jopen brouwt hier volgens eeuwenoude recepten zowel oude als nieuwe klassiekers.

Meneer Frans

Welkom bij Meneer Frans!

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn Haarlem is jouw nieuwe favoriete plek voor ontbijt, lunch, koffie en high tea. Geniet bij ons van feel good food mét een positieve impact op onze aarde.

Cosy van Tutti

Cosy van Tutti is “the place to be” in Haarlem als het om hoeden, petten en fascinators gaat.

Ambassador City Centre Hotel

Het Ambassador City Centre Hotel bevindt zich midden in het centrum van het pittoreske Haarlem.

IJssalon Garrone

IJssalon Garrone is een stukje Italië in het pittoreske Haarlem.

Stadsstrand De Oerkap

Stadsstrand de Oerkap dankt haar naam aan de locatie waar het begon. In 2009 opende het stadsstrand haar deuren aan de andere kant van de Prinsenbrug op ‘de Oerkapkade’. Na twee seizoenen verhuisde de Oerkap naar de huidige plek aan de Drijfriemenfabriek

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand