Zoek
Sluit dit zoekvak.

sportevent

SPARTAN ZANDVOORT

Ga eind mei de sportieve uitdaging aan in Zandvoort en kies voor de SPRINT (5km), Night Sprint, SUPER (10km) of de BEAST (21km) en verover alle hindernissen samen met je vrienden!

Cycling Zandvoort 2024

4 of 8 uur koersen op het circuit. Dit kun je in een team of als solist doen! Zoek een groep op de baan die bij jou snelheid past en koers lekker mee! Zowel leuk voor de eer als voor de sfeer.

Roundnet in- en outdoor

Roundnet – ook wel bekend als spikeball, is een nieuwe laagdrempelige balsport. Roundnet Haarlem is een groep enthousiaste beginners tot gevordere spelers die nieuwe sporters graag welkom heten!

Honkbalweek Haarlem

Sinds 1961 het bekendste Honkbal invitatie-toernooi ter wereld in Haarlem.

Mud Masters

Test je uithoudingsvermogen met Mud Masters. Doe samen met je vrienden een uitdagend parcours door de modder.

Kortebaandraverij Hoofddorp

Een kortebaandraverij is een paardenwedren met harddravers. De wedstrijd wordt niet op een normale drafbaan gehouden maar op een speciaal parcours in Hoofddorp. Je kan ook een gokje wagen.

KLM Urban Trail Haarlem

De KLM Urban Trail Haarlem is een sportieve ontdekkingstocht door de binnenstad van Haarlem. Op een korte afstand van 5-6 km of een lange afstand van 10-12 km ontdek jij hardlopend de leukste plekjes die Haarlem te bieden heeft. Op zondag 3 november loop je door en langs unieke locaties. Beleef het samen met je vrienden, familie of collega’s!

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand