Zoek
Sluit dit zoekvak.

shoppingroute vintage

Concrete matter

Concrete Matter Curated Vintage and Quality Goods is een unieke winkelervaring in Haarlem voor iedereen die op zoek is naar bijzondere items.

Revive Haarlem

Revive Haarlem is een koop-, verkoop- en inruil shop die vintage & tweedehands kleding, accessoires en schoenen rechtstreeks van de lokale gemeenschap koopt, wat betekent dat je zowel duurzaam als stijlvol kunt zijn terwijl je geld krijgt of een waardebon voor een nieuwe garderobe.

Paragons

Bij Paragons draait het om kwaliteit en duurzaamheid! Shop in de Kleine Houtstraat 60 de mooiste nieuwe en vintage dames en heren designerstukken.

Kat & Ko

Wij zijn een tweedehands winkel in het hartje van Haarlem.

VIND Lifestyle

Vind Lifestyle is de plek waar persoonlijke aandacht, professionaliteit, schoonheid en gezelligheid bijeen komen. Daarnaast vind VIND het belangrijk om te werken met natuurlijke en duurzame producten.

Vintage Adventures

Bezoek de grote authentieke woonwinkel aan het Stationsplein 64 in Haarlem om alle doorleefde, industriële en vintage meubels en woonaccessoires in het echt te ervaren.

Eigenwijs

Eigenwijs is een winkel in tweedehands “merk” kinderkleding en houten speelgoed. Hier vind je de leukste kleding in maat 50 t/m 164.

Belle Elaine Kleding

Luxe tweedehands dameskleding. Belle Elaine verkoopt casual sportieve merkkleding voor vrouwen en concentreert zich op de betere merken voor de vrouw vanaf 30 jaar. Van het merk Transfer mode verkopen zij de nieuwste mode

Stijlloods

STIJLLOODS is a second-hand shop which sells clothing and lifestyle products. The shop is situated in Nassaulaan nr 40, a main road to and from the city. The white building has big windows and doors, making it look somewhat like a hangar.

Jutka & Riska

De zussen Jutka en Riska hebben ook een filiaal geopend in Haarlem! Leuke vintage kleding, schoenen en accessoires uit de jaren zeventig en tachtig! Ook nieuwe kleding uit hun eigen collectie én van andere jonge designers.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand