Zoek
Sluit dit zoekvak.

shoppingroute duurzaam

Sûr Atelier

‘Stylish, Social & Sustainable’

By Lima

Bij Lima kun je langskomen voor ontbijt, lunch of borrel. We hebben sinds kort ook een kleine avondkaart! If you can’t stay? Take us away! Alles is ook TO GO mee te nemen.

Dille & Kamille

Dille & Kamille is typisch zo’n winkel vol lekkere hebbedingen met een origineel verhaal. Je vindt er 1001 handige keukenhulpjes of andere spulletjes voor huis, tuin en keuken. Voor jezelf of om cadeau te geven aan een ander.

Appel & Ei

Winkel voor de betere tweedehands dames- en herenkleding, schoenen en accessoires. Er zijn naast Haarlem nog 16 vestigingen in Nederland.

Conceptstore NYHAVN

Op zoek naar leuke duurzame fairtrade producten? Bij Conceptstore NYHAVN in de Koningstraat slaag je gegarandeerd.

WAAR Haarlem

WAAR is bij uitstek de cadeauwinkel voor bijzondere duurzame producten. De productgroepen die WAAR voert variëren van woonaccessoires en sieraden tot food en boeken.

De wereld van Jansje

De wereld van Jansje is een verrassende cadeauwinkel met een prachtige collectie duurzame producten uit de hele wereld. Elk product vertelt een eigen spannend verhaal over de mensen die het maken maar ook over de ontwerpers.

BrandMission

Winkelen bij BrandMission is een feest voor iedere (duurzame) mode liefhebber. Deze creatieve winkel hangt vol met mooie en hippe mode & lifestyle merken.

DeDAKKAS

Centraal gelegen in het zuidoosten van het centrum wordt je letterlijk evenboven de drukte van de stad uitgetild.

kpa.

De nieuwe kledingboutique in Haarlem met eigenzinnige Italiaanse, Franse en Scandinavische merken.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand