Zoek
Sluit dit zoekvak.

shoppingroute delicatessen

A Loja Portugese Delicatessen

“A Loja” is een Portugese delicatessenwinkel in Haarlem geopend in 2013.

La Station Service

La Station Service is een Franse delicatessen winkel in de Burgwal in het oude centrum van Haarlem. Het assortiment bevat verschillende soorten vleeswaren, kaas, wijn, zoetige hapjes en snoep. Allemaal uitgezocht door de twee eigenaren, een Frans koppel.

Toko Nina

Heerlijke Indonesische gerechten en ingrediënten om zelf Indonesisch te koken.

Kookwinkel de Huismuis sinds 1963

De Huismuis is al sinds 1973 gevestigd op de Warmoesstraat 15 in Haarlem en beschikt over ruim 250 m2 kookplezier.

Dille & Kamille

Dille & Kamille is typisch zo’n winkel vol lekkere hebbedingen met een origineel verhaal. Je vindt er 1001 handige keukenhulpjes of andere spulletjes voor huis, tuin en keuken. Voor jezelf of om cadeau te geven aan een ander.

Jamon Jamon Delicatessen

In het historische centrum van haarlem een winkeltje met ambachtelijke, heerlijke én eerlijke produkten om te proeven of om mee te nemen. Wijnen, kazen, brood en ambachtelijke vleeswaren onder één dak. Wees welkom!

The Art of… Tea, Herbs and Spices

Bij The art of… Tea, herbs and spices vindt u het grootste assortiment thee, kruiden en specerijen. Kom gerust eens langs om te ervaren of te proeven. We zijn zeven dagen in de week voor u geopend.

Wijnkoperij Okhuysen

Houd je van wijn? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Wijnkoperij Okhuysen in de gezellige Gierstraat. Je vindt bij Okhuysen onalledaagse wijnen om elke dag van te genieten en wijnen die je diner naar een nog hoger niveau zullen tillen.

Kaashuis Tromp

Een begrip in Haarlem en omstreken is totaal vernieuwd.

Sogno di Pasta

Jouw droom van pasta komt uit in ‘Sogno di Pasta’.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand