Search
Close this search box.

schalkwijk

Bruna Schalkwijk

Bruna is een Nederlandse detailhandelsonderneming, die actief is op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, dagbladen, wenskaarten en multimediaproducten.

Doctor Mobile Haarlem

Smartphone reparatie Haarlem

ICI Paris

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland.

Lucardi Schalkwijk

In Winkelcentrum Schalwijk vind je Lucardi Juwelier Haarlem Noord. In tegenstelling tot een traditionele juwelier heeft Lucardi een hele open uitstraling. Je loopt zo naar binnen en kunt direct de hele collectie zien die uitgestald in glazen kasten staan.

Zeeman

Kom langs bij onze Zeeman winkel Haarlem Schalkw. voor ons ruime assortiment kleding, huishoudtextiel en breigaren.

Specsavers Haarlem Schalkwijk

Opticien

Sunday’s Zonnestudio Haarlem

Met ruim 50 zonnestudio’s is Sunday’s de grootste zonnestudioketen van Nederland. En we hebben een formule waar we trots op zijn! Al 25 jaar staat voor ons maar één ding centraal: jou in het zonnetje zetten.

Akuma C.G.C.

Akuma C.G.C. door de liefhebber, voor de liefhebber. Hier kun je van alles vinden op het gebied van ruilkaarten, games, en verzamelobjecten.

Bakker van Maanen

Brood en banket brengen dat zich aan de buurt en de tijd aanpast. Dat doen we met bezieling, eigenheid en vooral veel vrolijkheid. Zo brengen we als grootste ambachtelijke bakkerij van Nederland al meer dan 100 jaar brood en gebak met karakter in jouw buurt!

Pearle

In Pearle Opticiens Haarlem – Schalkwijk vind je een ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen. In onze winkel staan diverse oogspecialisten voor je klaar met persoonlijk advies. Daarnaast kun je bij Pearle Opticiens Haarlem – Schalkwijk terecht voor een Goed Zicht Gesprek, incl. gratis oogmeting. Na het intakegesprek, worden jouw ogen opgemeten. Vervolgens krijg je van je opticien advies over een passende zichtoplossing. Dit duurt maar 30 minuten!

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand