Zoek
Sluit dit zoekvak.

performingarts

loslippig lentekriebels jeugdverhalen

Tijdens Loslippig Lentekriebels nemen zes jongvolwassen Haarlemmers ons mee in hun puberteit, door waargebeurde liefdesverhalen te delen en voor te lezen uit hun puberdagboek. Dit wil je niet missen!

AROUND THE WORLD Theatervoorstelling 2024 – De Vos Dance Studio’s

Al vele jaren organiseert De Vos Dance Studio’s theatershows en die worden ook steeds vaker bezocht door mensen die niet direct een link hebben met de leerlingen. Dat komt ongetwijfeld door de kwaliteit van de show en de dansoptredens, die zijn toonaangevend voor ‘dansstad’ Haarlem!

Douglas Firs

Ervaar een avond vol topmuziek met Douglas Firs, een band die de grenzen van genre overstijgt met allstars uit de bands The Bony King of Nowhere, Balthazar en Magnus.

the Legends ft. Michael Varekamp Louis! What a wonderful World

Swingend concert over eerste zwarte superster uit de muziekgeschiedenis.

Lezing over water, dijken en klimaatverandering in Stoomgemaal Halfweg

Op zondag 7 juli geeft Frans de Haan, oud-senior projectleider van een waterschap, tweemaal in Stoomgemaal Halfweg een lezing met als titel “Water, Dijken en Klimaatverandering”

Celine Cairo

De geboren Amsterdamse singer/songwriter maakt weelderige popliedjes waarin subtiele elektronica en akoestische instrumenten verweven worden met gelaagde, persoonlijke teksten.

Paco Peña SOLERA

Ruim 53 jaar na zijn eerste optredens in ons land komt flamencogitarist Paco Peña met zijn Groot Flamenco Gezelschap voor de allerlaatste keer terug! Vorig jaar ontving Paco Peña van de Kring van Britse Danscritici een speciale onderscheiding voor diens verdiensten gedurende zijn jarenlange carrière.

Haarlem Vinyl Festival Eerste festival ter wereld volledig gewijd aan vinylcultuur

Voor het tweede jaar op rij staat Haarlem in september drie dagen lang in het teken van ’s werelds eerste vinyl festival.

Paulus Schäfer & Dominique Paats Sous le ciel de Paris

Paulus Schäfer en Dominique Paats brengen een muzikale tocht door de Franse hoofdstad.

C the Future – Business Day

Bouw mee aan een duurzame en innovatieve toekomst op het C the Future event.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand