Zoek
Sluit dit zoekvak.

omgeving

Vooges Strand

Voor velen is Vooges Strand een fijne en vertrouwde plek in Zandvoort. Wanneer de zon schijnt gaat Vooges Strand op tijd open zodat je er terecht kunt voor een lekker vers ontbijt.

Linnaeushof

De grootste speeltuin van Europa is Linnaeushof en bevindt zich in Bennebroek. Linnaeushof heeft ruim 350 speeltoestellen en attracties. Voor kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen.

The Spot Beachclub, Watersport & Evenementen

The Spot Zandvoort is specialist op het gebied van watersport zoals Golfsurfen, Kitesurfen en Suppen.

De Bollenstreek

In de buurt van Haarlem bevindt zich ook de meest Kleurrijke regio van Nederland, namelijk de Bollenstreek. Deze regio zit voel met prachtige bloemenvelden, stranden, zwemmeren, zelfpluktuinen, mooie tuinen, musea en nog veel meer.

Recreatieschap Spaarnwoude

Voor een dosis frisse buitenlucht kom je naar Spaarnwoude. In dit groene gebied, tussen Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam is genoeg te beleven. Natuur, sport, cultuur, je vindt het er allemaal!

Keukenhof

Keukenhof, het mooiste lentepark ter wereld.

Spaarnwoude Park

Spaarnwoude is een natuurgebied waar van alles te beleven valt. Je kan er bijvoorbeeld, wandelen, golfen, klimmen, paintballen, paardrijden, overnachten en nog veel meer. Op de Big Spotters Hill heb je een prachtig uitzicht over Haarlemmermeer.

Middenduin

Achter Elswout vind je hoog duin en diepe dalen. Het duin werd gebruikte voor zandwinning. In Middenduin is dit nog duidelijk te zien.

Center Parcs Park Zandvoort, Strandhotel & Business Center

Center Parcs Park Zandvoort ligt aan het strand van de populaire badplaats, tegenover het bekende Circuit en toch vlakbij Haarlem en Amsterdam. Ons bungalowpark of Strandhotel is de ideale omgeving voor uw verblijf, vergadering of bedrijfsfeest.

Buurts

Buurts is er voor alle inwoners van Haarlem die ondersteuning kunnen gebruiken. En voor iedereen die zich wil inzetten voor buurt, wijk of stad. We willen dat het in Haarlem prettig leven is. En dat iedereen mee kan doen. Gewoon in de wijk.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand