Zoek
Sluit dit zoekvak.

lnp

Mark Lotz – Freshta

Muziek opgedragen aan de nagedachtenis van de Afghaanse activiste Freshta Kohistani in een bijna klassieke kamermuzieksetting.

zomerconcert hgk

Het Haarlems Gemengd Koor brengt vroege werken van Giacomo Puccini ten gehore waaronder de ontroerende Messa di Gloria en Mottetto per San Paolino.

Zomerconcert HGK

Het Haarlems Gemengd Koor brengt vroege werken van Giacomo Puccini ten gehore waaronder de ontroerende Messa di Gloria en Mottetto per San Paolino.

RaPatronaat presents: Kay Slice

Ook deze zomer zorgen Patronaat en Rapa Nui er samen voor dat je op vier zondagen kunt dansen met je voeten in het zand! 11 Augustus is het de beurt aan Kay Slice.

RaPatronaat presents: La Roska

Ook deze zomer zorgen Patronaat en Rapa Nui er samen voor dat je op vier zondagen kunt dansen met je voeten in het zand! 1 September is het de beurt aan La Roska.

SPARTAN ZANDVOORT

Ga eind mei de sportieve uitdaging aan in Zandvoort en kies voor de SPRINT (5km), Night Sprint, SUPER (10km) of de BEAST (21km) en verover alle hindernissen samen met je vrienden!

Lezing over water, dijken en klimaatverandering in Stoomgemaal Halfweg

Op zondag 7 juli geeft Frans de Haan, oud-senior projectleider van een waterschap, tweemaal in Stoomgemaal Halfweg een lezing met als titel “Water, Dijken en Klimaatverandering”

Havenfestival IJmuiden 2024

De Trawlerkade staat in het teken van kunst, cultuur, de visserij en de havens. Zoals ieder jaar liggen er weer tal van schepen en kan er worden genoten van entertainment.

Roundnet in- en outdoor

Roundnet – ook wel bekend als spikeball, is een nieuwe laagdrempelige balsport. Roundnet Haarlem is een groep enthousiaste beginners tot gevordere spelers die nieuwe sporters graag welkom heten!

Vrij Locael

Elke vrijdag draait vanaf 20.00 uur een DJ van Amsterdam Audio Collective bij Locael Centraal, Kennemerplein 6, pal naast station Haarlem. Vrij entree!

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand