Search
Close this search box.

kruisstraat

America Today Haarlem (junior)

De stoerste junior items shop je bij America Today. Kleding voor de echte champs! De coolste outfits om te dragen naar school of naar het park, show jouw America Today outfit bij je vrienden en stay fresh.

Carol’s

Carol’s mode staat voor hoogwaardige, eigentijdse damesmode in het hoge segment en is al 40 jaar een begrip in Haarlem en omstreken.

Mabota

Dé zaak voor Sendra laarzen in Haarlem. Wij verkopen o.a. stoere Spaanse, Mexicaanse en Italiaanse laarzen, tevens diverse tassen en sieraden met dezelfde uitstraling voor stoere doch elegante vrouw. Vanaf heden verkopen wij ook heren laarzen, de Sendra Collectie.

Kloffie

Nieuwe Kloffie nodig?

Good Bear Cookies

We bake fresh cookies all day long, using responsible and premium ingredients. Oh yeah, we also love bears. 🐻

Lieneloe

Een eerlijke collectie en mooie ervaring.

Pluk n Bloom

Pluk n Bloom is de nieuwe bloomsensatie in Haarlem. Met een groot assortiment aan de meest kleurrijke bloemen is er altijd volop keus en alle bloemen zijn per stuk te verkrijgen.

Havana House Haarlem

Havana House Haarlem, dé sigarenspecialist van Haarlem en omstreken sinds 1832.

America Today Haarlem

In 1989 besloten drie vrienden om Amerika’s populairste merken naar Nederland te halen. In de jaren die volgde opende er al snel meerdere winkels. De American lifestyle is terug te vinden in elk aspect van ons merk. Van een baggy jeans, een stoer T-shirt tot een stoere sweater of een hoodie en natuurlijk de trendy varsity jackets die niet mogen ontbreken. Maar je ziet dit niet alleen in onze collectie, alles wat wij doen ademt Amerika.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand