Search
Close this search box.

koningstraat

Trendrecipe Grand Boutique

Scandinavische labels voeren de boventoon; een cleane maar toch speelse look is het resultaat. Coole outfits in mooie materialen en prints die een nonchalante luxe uitstralen en waar jij je – en daar gaat het om – lekker in voelt!

Life of Yuna

Zin in een cortado, caramel macchiato, (iced) cappuccino of matcha latte? Kom langs bij koffiebar Life of Yuna.

Van den Eijnde Audio

Winkel voor audio apperatuur.

Toko Nina

Heerlijke Indonesische gerechten en ingrediënten om zelf Indonesisch te koken.

Studio IF

Interiorfriends Job en Marloes hebben hun krachten gebundeld en hebben van de voormalige ‘The Mill’ een winkel + ontwerpstudio gemaakt anno 2022.

Ariane & Madeleine

Ariane & Madeleine, edelsmederij en theesalon onder één dak, gevestigd aan de Koningstraat 42.

’t Kaaswinkeltje

’t Kaaswinkeltje is een begrip in Haarlem en omstreken. Geroemd sinds jaar en dag om zijn kwaliteit, service en beleving. In 2017 jaar bestaat ’t Kaaswinkeltje alweer 85 jaar!

DOTshop

Onze winkel vindt u in het gezellige en historische centrum van Haarlem. Hier kunt u vrijblijvend alle meubels bekijken en uitproberen. Wij streven in onze winkel naar een persoonlijke en ontspannen sfeer.

Coffeedate

Coffeedate is opgericht in 2006 en wil je laten genieten van onweerstaanbare lekkere Italiaanse koffie in Neapolitan style: Time to enjoy.

Sjakie’s Small

Collectie van kunst tot eierdoppen, kleding tot vazen, verlichting tot sieraden. Belangrijke dealer van Piet Hein Eek meubelen. Tevens mogelijkheid tot lunchen.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand