Zoek
Sluit dit zoekvak.

kinderen

De Wereld Kindertheater

Revert 95

Revert 95 is de meest complete skateshop van Nederland. Naast skateboards en alles wat je daarbij nodig hebt, verkoopt Revert 95 kleding, schoenen en accessoires van de tofste skateboard en streetwearmerken.

Linnaeushof

De grootste speeltuin van Europa is Linnaeushof en bevindt zich in Bennebroek. Linnaeushof heeft ruim 350 speeltoestellen en attracties. Voor kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen.

Circus Hakim

Circus Hakim is een creatief podium voor kleine en grote mensen

Never Grow Up Babyshop

Never Grow Up Babyshop is dé winkel voor originele baby, peuter en kleuter producten. Je vindt hier het ideale kraamcadeau voor kleine wondertjes.

Stadskweektuin NME Haarlem

Leonard Springer, een bekende tuinarchitect uit het begin van de 20e eeuw, heeft de Stadskweektuin tussen 1910 en 1912 aangelegd. In de Stadskweektuin groeien vele soorten inheemse en exotische planten en bomen.

Kids Store Haarlem

Kids Store Haarlem is de kapsalon waar kinderen geknipt kunnen worden. Jong, oud, teenager, zelfs mamma en pappa knippen zij. Ook verkopen ze kleding van diverse merken en leuke kadootjes.

Krokodil

Sinds 1990 al heeft KROKODIL een behoorlijke traditie opgebouwd in het werken met speelgoed waar je mee blijft spelen en boeken die je nooit vervelen. Alle kinderen willen spelen, met leuk en vrolijk speelgoed dat hun fantasie uitdaagt.

Kinderboekwinkel Kiekeboek

Kinderboekwinkel Kiekeboek is al 40 jaar een vertrouwd adres in de Gierstraat.

Street Jump Haarlem

Kom je Jumpen in het Grootste Indoor Trampoline park van Haarlem en omstreken?

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand