Zoek
Sluit dit zoekvak.

kids

De Wereld Kindertheater

Informatieboerderij Zorgvrij

Informatieboerderij Zorgvrij ligt in het recreatiegebied Spaarnwoude. Bij de melkvee- en schapenhouderij kun je het hele jaar door terecht voor leuke activiteiten en tentoonstellingen.

Zomer Lego bouwochtenden bij het ABC

Speciaal voor jonge architectjes organiseert het ABC in de zomervakantie ochtenden waarop je 2 uur lang met Lego kunt bouwen

Taartrovers Cinemini

Kinderen van 2 tot 6 jaar kunnen hun eerste filmbezoek beleven en spelen in een prachtig lichtlandschap.

Dauw (6+) Oorkaan & Het Amsterdams Andalusisch Orkest

Dauw is een knus familieconcert waar de magie van het uur blauw en de Andalusische en Arabische muziek je meevoeren in een droomwereld.

Berlage Saxofoon Quartet De Familie Sax (4+)

Een Muzikaal Avontuur met het Berlage Saxophone Quartet voor het hele Gezin!

Babar en het ontstaan van de wereld (6+) Ensemble SeaSession

Live muziek, tekeningen en film in een nieuw verhaal van Mylo Freeman over het ontstaan van de wereld en de avonturen van Babar!

Superball, Lollipop & Mr. Classic (8+) Oorkaan & HIIIT

Dit theatrale concert van Oorkaan en HIIIT (voorheen Slagwerk Den Haag) heeft een eigen sound, luisterbeleving en visuele kracht voor iedereen vanaf 8 jaar oud. Ga mee in de wereld van beats en klassiek slagwerk.

Speurtocht met Archie

Kom speuren met Archie!

De Dikke Doe- en Luistertour

Beleef de nieuwe, gratis interactieve audiotour vol kunst, verhalen en opdrachten die bijna al je zintuigen prikkelt, speciaal voor en dóór kinderen van 6 t/m 12 jaar. Speel onderweg een quiz, luister naar weetjes over schilderijen die je tegenkomt, ga lekker zitten voor een spannend verhaal óf ga zelf aan de slag.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand