Zoek
Sluit dit zoekvak.

jeugd

C the Future

Ontdek de toekomst met het hele gezin! Op 5 oktober brengt C the Future circulariteit, creativiteit, technologie, cultuur en innovatie samen op het MAAK-terrein in Haarlem. Mis het niet!

Kinderworkshop Onder Druk bij Cruquius Museum

Een ‘luchtige’ workshop vol coole experimenten voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Alleen op 24 juli 2024 om 13.00 uur.

Lezing over water, dijken en klimaatverandering in Stoomgemaal Halfweg

Op zondag 7 juli geeft Frans de Haan, oud-senior projectleider van een waterschap, tweemaal in Stoomgemaal Halfweg een lezing met als titel “Water, Dijken en Klimaatverandering”

Havenfestival IJmuiden 2024

De Trawlerkade staat in het teken van kunst, cultuur, de visserij en de havens. Zoals ieder jaar liggen er weer tal van schepen en kan er worden genoten van entertainment.

Zomer Lego bouwochtenden bij het ABC

Speciaal voor jonge architectjes organiseert het ABC in de zomervakantie ochtenden waarop je 2 uur lang met Lego kunt bouwen

Living history: theatrale rondleiding bij Cruquius Museum

Laat je meevoeren met deze theatrale rondleiding door Cruquius Museum aan de hand van Nicolaus Cruquius en zijn gezelschap. Elke zondag om 13:00 en om 14:30 uur. Leuk voor de hele familie!

Grazende zwaan

Grazende Zwaan is een theaterfestival in de polder. Van straattheater en landgoedtheater tot een boerenconcert in een monumentale schuur.

Kerstcircus Haarlem

Het Kerstcircus Haarlem is niet meer weg te denken in Kennemerland en wijde omgeving.

Stoomlab bij Cruquius Museum

Wil jij weten hoe een stoommachine werkt ? Doe dan mee aan een Stoomlab in Cruquius Museum. Daar kan je spelen met water, vuur en stoom. En leer je hoe de grote machine vroeger werkte.

De Triceratops in de Bibliotheek Haarlem

In 2013 deed Naturalis een opmerkelijke ontdekking: een complete kudde Triceratops werd gevonden in de VS. De grootste van de kudde vind je deze zomer in de Bibliotheek Haarlem Centrum!

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand