Zoek
Sluit dit zoekvak.

hockey

saxen burg

Haarlemse Mixed Hockey Club Saxenburg is een gezellige, toegankelijke hockeyclub met sportieve ambities voor en door leden. Het familiaire karakter van de club maakt het tot de fijne vereniging die het sinds 1912, tot op de dag van vandaag nog steeds is. De club is er voor jong en oud en zoekt op sportief gebied de goede balans tussen het recreatief en prestatief beoefenen van de hockeysport. Bij Saxenburg staan we met een sportieve en respectvolle opstelling open voor iedereen; leden, ouders, begeleiders, vrijwilligers en andere verenigingen.

HC spaarndam

HC Spaarndam is opgericht in 2009 door een groep enthousiaste ouders. Aanvankelijk speelden we vooral zaalhockey met een aantal trimmers. In 2013 deed HC Spaarndam voor het eerst mee in de KNHB hockeycompetitie. Er was nog geen veld, maar we konden trainen bij Korfbalvereniging Aurora in Haarlem en speelden onze thuiswedstrijden ‘uit’. Sinds september 2014 spelen we op ons eigen veld.

mhc alliance

Ervaar de energie van hockey bij MHC Alliance, dé plek waar passie en prestatie samenkomen. Onze gastvrije hockeyclub in Haarlem biedt state-of-the-art faciliteiten, ervaren coaches en een levendige gemeenschap. Of je nu een beginnende speler bent of al jarenlange ervaring hebt, bij MHC Alliance vind je de ideale plek om jouw hockeyvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de kracht van hockey en sluit je aan bij onze enthousiaste club. Bezoek onze website voor meer informatie en kom vrijblijvend een keer meetrainen om de sfeer te proeven.

Mixed Hockeyclub Houdt Braef Standt

HBS staat voor Houdt Braef Standt. En dit doen wij als club al meer dan 100 jaar! HBS is een van de vele topclubs in Nederland. Zeker de jeugd van HBS speelt altijd in de hoogste regionen. Wij zijn een grote en bloeiende vereniging met zo’n 1.400 leden. Ons prachtige complex ‘Bleek en Berg’ ligt aan de voet van de Bloemendaalse duinen. Hier beschikken we over drie kunstgrasvelden (2 water, 1 zand), een kwart inspeel/waterveld, twee grasvelden en een zeer sfeervol clubhuis. Hou je van hockey en van gezelligheid, kom dan zeker een keer bij ons kijken op de Bergweg in Bloemendaal!

HC Bloemendaal

Ontdek de magie van HC Bloemendaal, een prestigieuze hockeyclub gelegen in het betoverende Bloemendaal. Onze state-of-the-art faciliteiten, gepassioneerde gemeenschap en ongeëvenaarde sportieve prestaties maken ons een unieke bestemming voor hockeyliefhebbers van alle leeftijden. Of je nu een ervaren speler bent of nieuw in de sport, bij HC Bloemendaal vind je een warm welkom en de kans om je vaardigheden te ontwikkelen onder begeleiding van professionele coaches. Beleef de opwinding van wedstrijden, geniet van gezinsvriendelijke evenementen en maak deel uit van een hechte hockeyfamilie. Kom en ontdek de magie van HC Bloemendaal – waar hockeydromen werkelijkheid worden.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand