Zoek
Sluit dit zoekvak.

hcb

Sociëteit Vereeniging

Centraal in Haarlem op een prachtige locatie aan de Zijlweg staat ons trotse gebouw.

ML in Haarlem (hotel)

In het prachtige, monumentale pand aan het Klokhuisplein huisvest sinds 2018 ML. Een plek waar je heerlijk kan eten, borrelen, feesten, vergaderen en overnachten.

Philharmonie

Vergaderen in hét concertgebouw van Haarlem: dat kan dus echt in de Philharmonie.

Pathé Haarlem

Dát komt binnen: jouw boodschap op een gigantisch wit doek waarop normaal gesproken films draaien en Hollywoodsterren schitteren.

Nieuwe Kerk

Midden in de Vijfhoek, een mooie en historische wijk in het hart van Haarlem staat de Nieuwe Kerk.

Rederij ’t Smidtje

Haarlem en haar grachten ontdekken vanaf het water? Dat kan bij Rederij ’t Smidtje dankzij het brede en bijzondere aanbod aan schepen.

Huis Barnaart

Jouw gasten kunnen ieder ogenblik arriveren aan de Nieuwe Gracht, één van de mooiste kanalen in het centrum van Haarlem.

Hodshon Huis

Ben je op zoek naar een locatie die letterlijk en figuurlijk ‘grande’ aanvoelt? Waar direct zichtbaar is dat klasse en rijkdom de boventoon voeren? Neem dan zeker een kijkje bij het Hodshon Huis aan het Spaarne in het centrum van Haarlem.

Amrâth Grand Hotel Frans Hals

Het viersterren Amrâth Grand Hotel Frans Hals ligt in het historische stadscentrum van Haarlem en is daarmee een ideale uitvalsbasis om de stad verder te ontdekken, dat kan bijvoorbeeld met het arrangement ‘Beleef Haarlem’.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand