Zoek
Sluit dit zoekvak.

free

Papa’s Paella Sunday

Ontdek Papa’s Paella Sunday: deze zomer elke zondag bij Papa’s Beach House prachtige Paella, goede sangria en lekkere tunes.

C the Future

Ontdek de toekomst met het hele gezin! Op 5 oktober brengt C the Future circulariteit, creativiteit, technologie, cultuur en innovatie samen op het MAAK-terrein in Haarlem. Mis het niet!

RaPatronaat presents: La Roska

Ook deze zomer zorgen Patronaat en Rapa Nui er samen voor dat je op vier zondagen kunt dansen met je voeten in het zand! 1 September is het de beurt aan La Roska.

Havenfestival IJmuiden 2024

De Trawlerkade staat in het teken van kunst, cultuur, de visserij en de havens. Zoals ieder jaar liggen er weer tal van schepen en kan er worden genoten van entertainment.

RaPatronaat presents: Kay Slice

Ook deze zomer zorgen Patronaat en Rapa Nui er samen voor dat je op vier zondagen kunt dansen met je voeten in het zand! 11 Augustus is het de beurt aan Kay Slice.

Vrij Locael

Elke vrijdag draait vanaf 20.00 uur een DJ van Amsterdam Audio Collective bij Locael Centraal, Kennemerplein 6, pal naast station Haarlem. Vrij entree!

Grazende zwaan

Grazende Zwaan is een theaterfestival in de polder. Van straattheater en landgoedtheater tot een boerenconcert in een monumentale schuur.

Antiekmarkten op de Dreef

Haarlemse Antiekmarkt met wel 90 kramen. Voor iedere smaak wat aparts te vinden!

Bord voor je Kop!

Jongerenactivisme is actueel. Van spijbelen voor het klimaat tot protesten tegen het woonbeleid en leenstelsel, jongvolwassenen gingen de laatste jaren massaal de straat op.

Kom kijken in de Polderschuur in Vijfhuizen

Elke woensdag komt de restauratiewerkgroep in de Polderschuur bij elkaar om voertuigen en andere objecten te restaureren. Nieuwsgierig? Kom dan een kijkje nemen!

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand