Zoek
Sluit dit zoekvak.

festivals

Vegan Street Food Experience

Eet voor de planeet en doe mee met de Vegan Street Food Experience in Haarlem. We laten je de stad zien, delen verhalen en genieten samen van het beste Vegan Street Food Haarlem te bieden heeft.

C the Future – Business Day

Bouw mee aan een duurzame en innovatieve toekomst op het C the Future event.

HAARLEM STREET FOOD TOUR

7 LOCAL FOOD AND DRINK TASTINGS We laten je de stad zien, delen verhalen en genieten samen van het beste Street Food Haarlem te bieden heeft.

Grazende zwaan

Grazende Zwaan is een theaterfestival in de polder. Van straattheater en landgoedtheater tot een boerenconcert in een monumentale schuur.

Kerstcircus Haarlem

Het Kerstcircus Haarlem is niet meer weg te denken in Kennemerland en wijde omgeving.

Kleverpark festival

Op zaterdag 25 mei veranderen Kleverparkweg, Van Ostadestraat en Schotersingel in het Kleverparkfestival- terrein met veel echte Haarlemse producten, mode, ‘good food’, accessoires, workshops, muziek en in de aangrenzende straten een gezellige rommelmarkt. Een dag die jong en oud niet mag missen!

Plantbased Wijn Spijs

Geniet van een heerlijk plantaardig vijf gangen menu met bij elke gang bijpassende wijnen en kom alles te weten over wijn en wijn-spijs combinaties met de plantaardige keuken.

Kom kijken in de Polderschuur in Vijfhuizen

Elke woensdag komt de restauratiewerkgroep in de Polderschuur bij elkaar om voertuigen en andere objecten te restaureren. Nieuwsgierig? Kom dan een kijkje nemen!

Veerplas Festival

Veerplas Festival is het festival waar muziek, feest, lekker eten en gekkigheid samen komen.

Festival Klaterklanken

Openluchtfestival Klaterklanken is niet meer weg te denken uit het Nederlandse muziekleven.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand