Zoek
Sluit dit zoekvak.

dineren

Eetcafé Coster 52°

Coster52° is het Haarlemse café restaurant dat staat voor lokaal, huisgemaakt en vers!

Wereldrestaurant Jin Lai Haarlem

Het wereldrestaurant Jin Lai heeft een all-you-can-eat concept.

De Waag

De voormalige waag op de hoek van de Damstraat en het Spaarne werd in 1597-1599 gebouwd, waarschijnlijk onder supervisie van Lieven de Key, naar het ontwerp van Cornelis Cornelisz en Willem Thybaut.

The Golden Bull

The Golden Bull Serveert het meest malse en smaakvolle vlees in Haarlem. Met trots laten wij u kennis maken met botermalse vleessoorten zoals: Wagyu kobe style beef, New Zealand Hereford beef, Scottish Aberdeen Angus and Argentine Angus.

De Zoete Inval

Al jarenlang is De Zoete Inval een ideale locatie voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, zakelijke bijeenkomsten, hotelovernachtingen, bowlen en outdoor activiteiten.

Restaurant Fris *

Een modern restaurant met een klassieke Franse keuken met hier en daar verrassende wereldwijde invloeden. Passie en respect voor het product staan bij dit restaurant voorop.

Brasserie van Beinum

Van Beinum is een bruisende horecagelegenheid in het centrum van Haarlem.

Indonesisch Specialiteiten Restaurant “De Lachende Javaan”

Batiks, oude foto’s, posters, tekeningen, schilderijen, antiquiteiten en de schitterende stijl van het interieur zorgen met elkaar voor een ontspannen en vriendelijke sfeer in “De Lachende Javaan”.

Dodici

Ervaar de gehele dag het ‘Dolce Vita’ gevoel van ontbijt, lunch of small dinner aan één van de twaalf hoge tafels. Of geniet van de onovertroffen espresso of cappuccino.

Locael Bloemendaal

Locael Bloemendaal is een heerlijk lichte en moderne bistro, die meteen bij binnenkomst aan Parijs doet denken.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand