Zoek
Sluit dit zoekvak.

bezorgen

Vascobelo

Vascobelo Café Brasserie is meer dan gewoon een koffiebar. Het is een plek om ideeën en ervaringen te delen, iemand beter te leren kennen of te genieten van rust in onze heerlijke binnentuin.

Fishbar Monk

Een bar? Een restaurant? Het maakt eigenlijk niet uit. Het belangrijkste is dat eten en drinken bij Monk een feest wordt.

Bar Boef

Welkom in Stadscafé Bar Boef. Dé huiskamer van Haarlem. Een ongedwongen hang-out waar je je thuis voelt. Een huiskamer-concept met een hoge kwaliteit van eten en drinken.

By Lima

Bij Lima kun je langskomen voor ontbijt, lunch of borrel. We hebben sinds kort ook een kleine avondkaart! If you can’t stay? Take us away! Alles is ook TO GO mee te nemen.

Bistrobar Indonesia

In het centrum van Haarlem staat een iconisch gebouw. Een voormalig bankgebouw in de Amsterdamse School-stijl. Ooit lagen er in de kelders miljoenen guldens opgeslagen.

Le Mortier *

Restaurant Le Mortier opende in maart 2016 haar deuren in de Haarlemse binnenstad. Het concept is simpel: smaakvolle en oogstrelende gerechten voor een aangename prijs. Geniet van de Franse keuken met soms verrassende internationale elementen!

The Governor

The Governor is het grootse Grand-Café van Haarlem en tevens onderdeel van het Ambassador City Centre Hotel.

Restaurant Parck

Restaurant Parck is gevestigd in een schitterende stads villa, gelegen aan het Frederikspark en het Houtplein.

Roast Bistro

“In een voormalige autogarage, gevestigd aan ’t Spaarne op de Turfmarkt in Haarlem, “Roast Bistro Bar”.

Petossi

Petossi is de ultieme Hollands multiculturele keuken. De keuken is klein maar fijn en zo ook de menu kaart.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand