Zoek
Sluit dit zoekvak.

barteljorisstraat

CASA Haarlem

De winkel met betaalbare feelgoodproducten voor in en rond het huis. CASA, heerlijk thuis.

NIKKIE

N BRANDS is het moederbedrijf van mode-ondernemer Nikkie Plessen, waar de succesvolle merken NIKKIE, NIK&NIK, FIFTH HOUSE, Selected by KATE MOSS, N BEAUTY en SUSTAIN, onderdeel van zijn.

Nespresso Boutique

Cupjes in alle smaken, Nespresso apparaten, accessoires en de gelegenheid om te proeven met bijbehorend advies van de koffiespecialisten. Nu ook in Haarlem!

Suitable

Suitable staat voor tijdloze en stijlvolle herenmode voor elke man. Ooit begonnen op een studentenkamer in Maastricht en inmiddels uitgegroeid tot dé Suitable webshop en onze 15 fysieke winkels, onder andere in Haarlem.

Rituals

Het eerste merk ter wereld dat Home & Body cosmetics combineert. Inspirerende producten voor de verzorging van je lichaam èn je huis.

Van Vuuren Mode

In onze gezellige winkel in Haarlem wordt u ontvangen door een enthousiast team van professionele modeadviseuses.

Driessen Juweliers

Driessen Juweliers, juwelier sinds 1776, is een mooie juwelierswinkel in de binnenstad van Haarlem. Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service is waar Driessen Juweliers voor staat.

La Boule

In het hartje van het altijd bruisende centrum van Haarlem is La Boule gevestigd.

Corrie ten Boomhuis

Het huis van Corrie ten Boom is nu een museum. Het staat aan de Barteljorisstraat 19 in Haarlem.

Jed

Jed is dé kledingwinkel waar persoonlijke aandacht en service voor de zelfverzekerde, moderne vrouw nog voorop staat. In de sfeervolle winkels vind je een uitgebreid en variërend aanbod aan tijdloze en trendy dameskleding.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand