Zoek
Sluit dit zoekvak.

antiek

Bubb Kuyper Veilingen

Het grootste gespecialiseerde veilinghuis van Nederland voor boeken, manuscripten en kunst/ grafiek en een van de meest vooraanstaande bedrijven op dit gebied in West-Europa.

Antiquariaat Hovingh

Terug in de tijd, dat ga je in deze boekenwinkel. Bij Antiquariaat Hovingh vind je ook oude lp’s, bladen, ansichtkaarten, prenten en andere leuke vondsten. Vele bezoekers hebben hun weg naar deze unieke winkel al gevonden.

Van Dijken antiek en curiosa

In het centrum van Haarlem is Van Dijken Antiek te vinden. Deze leuke, kleine zaak verkoopt allerlei antiek en curiosa zoals sieraden, poppen en porselein.

Antiek-Restauratie M.W. van den Bos

M.W. van den Bos Antiek-Restauratie in Haarlem is een allround restauratiebedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in de restauratie van al uw geliefde antieke meubelen.

La Coquille

La Coquille is een winkel voor antieke prenten waarop veel uiteenlopende onderwerpen te zien zijn.

De Huiskamer

Tweedehands curiosazaak met o.a. prachtige serviezen, divers ambachtelijk werk en mooie oude sieraden.

Rames Second Life

Rames Second Life in Haarlem is een mooie winkel vol met leuke tweedehands en nieuwe zelf gemaakte sieraden. Bij deze winkel vind je bijvoorbeeld mooie sieraden en accessoires en leuke spullen uit grootmoederstijd.

Kunst en antiek Jan Pelgrom

Bij de Kunst en Antiek Jan Pelgrom vind je alles op het gebied van Kunst & Antiek.

Het Juweel van Haarlem

Juweel in haarlem

Jelek Goud

Bij Jelek Goud kunt u terecht voor verkoop of verpanding van alle edelmetalen zoals gouden en zilveren sieraden of voorwerpen, munten, tandengoud, platina, briljanten, horloges etc.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand