Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkel-
tijden

Kies je winkelmoment!
Wanneer ga jij naar de stad?

Kies je Winkelmoment

In Haarlem doen we er alles aan om jouw bezoek aan ons zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. Eén van de genomen maatregelen is druktespreiding. Wanneer niet iedereen tegelijk boodschappen gaat doen en komt winkelen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1,5 meter-maatregel te hanteren.

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren voor Haarlem centrum globaal in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan de binnenstad slim te plannen. 

Liever online winkelen? Veel winkels hebben inmiddels een webshop of je kunt er bestellen via een DM op hun instagram/facebook account. Neem contact op met de winkel als je hierover vragen hebt. Ook kun je terecht op het verzamelplatform Haarlemse Winkels, waar je een groot aanbod vindt van allerlei lokale webwinkels.

Welkom in Haarlem

Winkelcentrum
Haarlem: openings-
tijden en routes

Op maandag, dinsdag en woensdag, is het rustig tot redelijk druk in het centrum van Haarlem. We nodigen je dan ook uit om juist op deze dagen te winkelen in de Haarlemse binnenstad, waarbij de ochtenden het rustigst zijn. Zoek de ruimte op en kom bijtijds!

Onze bezoekerspiek is op zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur. Probeer in dit tijdsvak winkelen te voorkomen of alleen de noodzakelijke boodschappen te doen.

Bron: Google 
Over bezoekgegevens
Bij de bepaling van populaire tijden hebben we gebruik gemaakt van cumulatieve en geanonimiseerde gegevens van Google, die door gebruikers die zich hebben aangemeld voor locatiegeschiedenis van Google zijn gedeeld.

Maandag
Dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zon- en feestdagen
13.00 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 21.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
12.00 - 17.00 uur

Let op: dit is een advies van de winkeliersvereniging.
De openingstijden zijn door de winkeliers vrij in te vullen,
bekijk daarom altijd de openingstijden van je favoriete winkel.

Onze aanraders

Wat is er nog meer te doen?

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand