Search
Close this search box.

Bereikbaar-
heid

Haarlem is met de auto, het openbaar
vervoer en de fiets goed bereikbaar

Ideaal gelegen

Haarlem is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Haarlem heeft twee treinstations, een uitstekende busverbinding met Schiphol en is goed aan te rijden vanuit Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Bij de toegangswegen van de stad vind je routeaanwijzingen voor de openbare parkeergarages; in het centrum is weinig parkeergelegenheid op straat. Fietsen kunnen gratis worden gestald in één van de bewaakte en overdekte fietsenstallingen.

Zin in een onvergetelijk dagje uit? Bezoek Haarlem en laat je verrassen door de bezienswaardigheden, boetiekjes en pittoreske pleinen, door de oude én hedendaagse kunstenaars, de bourgondische sfeer en de rijke historie.

Op bepaalde feestdagen kunt u in Haarlem gratis parkeren op straat. Op de overige dagen betaalt u in bepaalde gebieden voor parkeren op straat. Houd er rekening mee dat in de binnenstad weinig parkeergelegenheid op straat is. In de binnenstad zijn 5 openbare parkeergarages, buiten het centrum nog 2. Fietsen kunnen gratis worden gestald in één van de bewaakte en overdekte fietsenstallingen.

Via onderstaande button zie je per parkeergarage het aantal vrije plekken, het adres, de tarieven en kun je een routebeschrijving maken.

Parkeren in Haarlem

Overige tips

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand