Heerlijk

Nachtleven in Haarlem

Check hieronder de aankomende evenementen of lees verder voor meer inspiratie en tips.

Leuke clubs, gezellige pubs en cocktailbars

Welkom in Haarlem, de stad waar het nachtleven sprankelt! Of je nu wilt dansen in opwindende clubs, genieten van een ontspannen avond in gezellige pubs, of de smaakpapillen wilt prikkelen in trendy cocktailbars, Haarlem heeft het allemaal. Ontdek de levendige sfeer die deze stad te bieden heeft!

Haarlems nachtleven

Haarlem’s nachtleven bruist met levendige cafés, gezellige pubs en hippe cocktailbars in de oude binnenstad. Het culinaire aanbod is heerlijk en de clubscene biedt diverse muziekgenres voor dansliefhebbers. Kunst en cultuur floreren ’s nachts met optredens in theaters en muziekpodia. Haarlem’s nachtleven is een betoverende ervaring vol plezier en avontuur.

Muzikale

avonden
De muzikale avonden en evenementen in Haarlem bieden een geweldige ervaring voor muziekliefhebbers. Met diverse muziekgenres, lokale en internationale artiesten en sfeervolle locaties zoals Patronaat, de Philharmonie en gezellige bars en cafés, is er voor elk wat wils. Het gemeenschapsgevoel dat deze evenementen creëren, maakt ze extra bijzonder. Of je nu op zoek bent naar een energiek concert of een intiem akoestisch optreden, Haarlem heeft voor iedereen iets te bieden. Ontdek nieuwe muziek en geniet van liveoptredens in deze levendige stad.

Dit wil je écht niet missen!

Ontdek het bruisende karakter van Haarlem en geniet van de vele evenementen die de stad te bieden heeft. Van concerten en festivals tot exposities en markten, er is altijd wel iets te beleven.Mis deze unieke kans niet om Haarlem in al haar pracht te beleven – boek vandaag nog je verblijf en ontdek wat deze stad te bieden heeft!

Reserveer je overnachting

Sinds het voorjaar van 2023 kun je ook je hotel of B&B in Haarlem boeken via Moonback. Via deze eerlijke boekingssite krijg je geen gemanipuleerde zoekresultaten te zien en ontdek je direct wat er in de omgeving van je hotel te doen is. Waar blijf jij vannacht slapen? 

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand