Zoek
Sluit dit zoekvak.

Meivakantie

Beleef cultuur met kids in Haarlem tijdens de meivakantie!

Ontdek Haarlem
in de meivakantie

In de vakantie worden in Haarlem en directe omgeving allerlei activiteiten georganiseerd, zodat kinderen zich prima kunnen vermaken. Van familievoorstellingen tot bouwen met LEGO en van speurtochten in de natuur tot dansen in de kinderdisco. Ontdek de leukste en leerzaamste bezigheden voor kinderen in de meivakantie. 

Naar buiten

Van die fijne lentedagen waarbij de lucht mooi blauw is en de zon schijnt: het liefst zouden we willen dat de hele lente er zo uitziet. Mocht je zo’n dag tegenkomen, ga er dan vooral lekker op uit in de omgeving van Haarlem, haal een frisse neus en pak wat zonnestralen mee. Haarlem en omstreken biedt voor ieder wat wils, of je nu met vrienden, familie, het hele gezin of lekker in je eentje de deur uit gaat. Om je wat inspiratie te geven, hebben we verschillende buitentips op een rijtje gezet!

Picknicken

Picknicken is een van de leukste lente-activiteiten. Het geeft je de kans om tijd door te brengen in de natuur en samen te komen met vrienden of familie. Vul je picknickmand met heerlijke snacks. Haarlem kent veel plekken in en om de stad waar je kunt neerstrijken op een kleedje. Een aantal van deze mooie plekken staat hier op een rijtje.

Pop-Up Playground Haarlem

Bij Pop-Up Playground Haarlem kunnen tot 200 kinderen van 2 t/m 12 jaar heerlijk buiten spelen! Pop-Up Playground Haarlem is een natuurspeelplaats vlakbij de Ikea en station Haarlem Spaarnwoude in de Waardepolder. Alles is mogelijk bij Pop-Up Playground Haarlem. Zo kun je met LEGO bouwen, Twister spelen, lasergamen, midgetgolfen en proberen te ontspannen uit de escaperoom. 

In de vakantie is er een speciaal meivakantiekamp waarbij er toffe activiteiten op de planning staan. Samen met jouw nieuwe vrienden zul je twee fantastische dagen beleven. Uiteraard wordt er voor iets lekkers gezorgd. 

Haarlemmerhout

De Haarlemmerhout in Haarlem is het oudste stadsbos van Nederland en wordt in de volksmond vaak gewoon ‘De Hout’ genoemd. Het is een prachtig park waar je lekker doorheen kunt wandelen en kunt spelen. In de Haarlemmerhout zit een hertenkamp en stadsboerderij de Houthoeve. Dit is de grootste kinderboerderij van Haarlem. Aai herten, geiten en lama’s en raas uit in de speeltuin. Na het wandelen en spelen kun bij Theehuis de Haarlemmerhout terecht voor een heerlijke lunch. 

Het strand

Wat boffen we dat Haarlem vlakbij het strand ligt. Geniet aan de prachtige kust van Zandvoort en Bloemendaal. Maak een ontspannende strandwandeling, speel in het zand en geniet van de verfrissende zeelucht. Na je wandeling kun je bij een van de vele strandtenten terecht voor een hapje of een drankje. 

Haarlemmer Kweektuin

In de Haarlemmer Kweektuin is er altijd wat te beleven voor jong en oud. De tuin is een ecologisch stadspark waarin alles draait om duurzaam denken en doen. Volg de tocht langs het Kabouterpad en kom spelenderwijs alles te weten over de bomen en kleine beestjes in de Haarlemmer Kweektuin. Ook kun je spelen in natuurspeeltuin de Paddenpoel. In de stadskweektuin zit het Kweekcafé waar je terecht kunt voor eten en drinken. 

Boerderij Zorgvrij

Midden in Spaarnwoude Park vind je Boerderij Zorgvrij. Hier kun je koeien aaien, melk tappen, kaas maken en ravotten in de speeltuin. In het voorjaar zie je de pasgeboren lammetjes! Ook voor een kopje koffie of een verse pannenkoek zit je hier goed. Bij het pannenkoekenrestaurant Onder de Platanen heb je vanaf het zonnige terras goed zicht op de speeltuin. De toegang is gratis en bijna altijd zijn er kalfjes, geiten, kippen, varkens en konijnen te zien. Boerderij Zorgvrij ligt op fietsafstand van Haarlem. Je fietst door het mooie natuurgebied van Spaarnwoude Park. 

Musea

Ontdek musea in Haarlem! Jonge ontdekkingsreizigers worden uitgenodigd om deel te nemen aan activiteiten en interactieve tentoonstellingen. Zo laat je kinderen op spelenderwijs kennismaken met kunst, geschiedenis en wetenschap.

Teylers Museum

Kun je je ogen wel geloven? Tijdens de voorjaarsvakantie (17 t/m 25 februari) zijn er in Teylers Museum extra bijzonderheden te zien. Bezoek de nieuwe tentoonstelling ‘De grote illusie – 200 jaar Virtual Realities’ en dompel je onder in de roots van virtual reality, augmented reality en deepfake. Sluit aan bij een van de Kunst en Vliegwerk workshops ‘Spoken zien’ en maak samen je eigen illusie of ga mee met de theatrale tour ‘De Lorentz Formule’.

Museum van de Geest | Dolhuys

Je eigen gebruiksaanwijzing of een tentoonstelling over jezelf maken? Dat kan bij Museum van de Geest, een belevingsmuseum dat gaat over de geest. Suf is het eigenlijk dat we voor elk apparaat een gebruiksaanwijzing hebben, maar niet voor het allerbelangrijkste: jezelf! Kinderen van 8 t/m 12 jaar worden uitgedaagd om een eigen gebruiksaanwijzing te maken, zodat iedereen weet hoe zij het beste met je om kunnen gaan. De jongere kinderen (tot 7 jaar) worden gevraagd te helpen met de Kindertentoonstelling. Door het museum staan blokken waarop je kan gaan staan alsof je een standbeeld bent. Het museum wil iedereen laten zien dat het oké is om blij te zijn, maar om boos, verlegen en verdrietig te zijn.

Frans Hals Museum

In het Frans Hals Museum (locatie Groot Heiligland) kun je ook tijdens de meivakantie het museum zelf ontdekken door te luisteren naar een audiotour speciaal voor kinderen, de Dikke Doe- en Luistertour of met een speurtocht. Zo leer je veel over de hoogtepunten uit de collectie van het museum. Midden in het museum staat een 18de-eeuwse poppenhuis. In een van de kamers woont ook een huisdier. Ontdek jij waar en welk dier dit is? Verkleed je als schutter of teken een groepsportret en hang deze op, zodat iedereen jouw kunstwerk kan bewonderen. Ook het Frans Hals kinderatelier is deze vakantie geopend. Laat je inspireren door de groepsportretten in het museum en ga zelf aan de slag.

Lego bouw-ochtenden

Wist je dat kinderen bij ABC Architectuurcentrum met wel 60.000 LEGO-steentjes kunnen bouwen? Speciaal voor jonge architecten (6 t/m 12 jaar) organiseert ABC in de meivakantie ochtenden waarop je lekker met Lego kunt bouwen. Bouw samen met andere kinderen aan je droomstad, een fantasiehuis of wat je maar kunt bedenken. Kinderen tussen 9  en 12 jaar kunnen tijdens deze ochtenden bovendien de meest fantastische voertuigen bouwen met Lego Technic.

Speurtocht met Archie

Archie, de pluizige archivaris van het Noord-Hollands Archief is per ongeluk informatie verloren en vraagt de hulp van jonge speurneuzen (5+). Door middel van een speurtocht help je de verloren informatie terug te vinden. Onderweg stuit je op mysterieuze schedels, zoek je naar kanonkogels en leer je over de geschiedenis van de oudste bewaard gebleven kerk van Haarlem. Deelname is gratis.

Workshops en andere activiteiten

Houd je niet van stilzitten? Doe dan mee met een van de workshops of activiteiten die deze vakantie wordt georganiseerd. Zo ga jij je deze vakantie niet vervelen!

Discojumpen bij Street Jump Haarlem

Begin de meivakantie goed met Disco-jump (8+) bij Street Jump Haarlem. Op 26 april kun je hier vanaf 19.00 uur samen met vrienden en vriendinnen dansen, chillen en jumpen op de leukste beats.

Peuterinstuif in Noord

Laat de verbeelding van kinderen tot leven komen in de levendige theaterscène van Haarlem! Ontdek een betoverende wereld van voorstellingen speciaal ontworpen voor jonge toeschouwers, waar kleurrijke personages, boeiende verhalen en interactieve optredens samen komen. Deze theaters beloven een onvergetelijke ervaring waar kinderen niet alleen toeschouwers zijn, maar actieve deelnemers in het magische avontuur van live entertainment.

Historisch DrukLAB

Altijd al eens op een oude drukpers willen drukken? In het Historisch DrukLAB van Noord-Hollands archief kun je op woensdag 1 en 8 mei onder begeleiding op originele 19e eeuwse drukpersen een eigen drukwerk maken.

Peuter- en kleuterinstuif

Op 30 april organiseert SportSupport weer een nieuwe editie van de populaire Peuterinstuif. De DEGIRO-Hal wordt weer omgebouwd tot klimparcours, loopfietsbaan en er worden clinics georganiseerd. Voor actieve kleuters die graag willen spelen en nieuwe vriendjes maken wordt er op dinsdag 7 mei de eerste editie van de kleuterinstuif georganiseerd. Ontdek een wereld vol beweging en spel. Meer informatie.

Kom je Mario helpen bij het redden van Peach?

Op woensdag 1 mei organiseert SportSupport Kennemerland een actieve speurtocht voor het hele gezin. “Peach en Mario waren samen aan het wandelen in het Nelson Madelapark, maar Peach werd meegenomen door Bowser. Om Peach te kunnen bevrijden moet je met een geheime code bij de Koepel zien te komen. Tijdens de speurtocht kun je hints bemachtigen door opdrachten te voldoen. Help je mee om de code te kraken en Peach te redden? Meer informatie en aanmelden.

VakantieKaravaan

Wat komt eraan? De VakantieKaravaan! In samenwerking tussen Hart Haarlem, SportSupport en ook Stichting de Baan worden gave clinics aangeboden die te maken hebben met cultuur, creativiteit en sport. Op woensdag Haarlem in Spaarnehal voor kinderen en jongeren met een beperking, vrienden en familie en op donderdag 2 mei in Haarlem Oost voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Meer informatie.

Opening Speeltuin Delftwijk

Op 8 mei wordt Speeltuin Delftwijk weer feestelijk geopend. Tijdens deze middag (14:00 – 16:00 uur) kun je over een stormbaan, levensgrote bordspellen spelen, kun je jezelf laten schminken en kennismaken met verschillende sporten. Ben jij er bij?

Theater

Laat de verbeelding van kinderen tot leven komen in de levendige theaterscène van Haarlem! Ontdek een betoverende wereld van voorstellingen speciaal ontworpen voor jonge toeschouwers, waar kleurrijke personages, boeiende verhalen en interactieve optredens samen komen. Deze theaters beloven een onvergetelijke ervaring waar kinderen niet alleen toeschouwers zijn, maar actieve deelnemers in het magische avontuur van live entertainment.

Muziektheater, grappige animatiefilms en een heuse disco

Ook tijdens de meivakantie kun je in de Schuur naar de leukste voorstellingen en films. Elke dag zijn er leuke dingen te doen voor kinderen van alle leeftijden. Op dinsdag 30 april is er bijvoorbeeld een echte Photobooth. De hele vakantie kun je ook lekker knutselen, spelen en andere leuke dingen doen bij het gratis Schuurlab. In het theater kun je o.a. genieten van de hilarische voorstelling ‘Help, Helikopterouders’ (8+) over Pizzapapa’s en Loedermoeders en op het grote doek zijn o.a. de films ‘het Muizenhuis’ en ‘Lucy Goes Gansta’. En als kers op de taart heeft De Schuur de enige nachtclub die ’s middags open is: de Kids Disco! 

Mees Kees op kamp in Stadsschouwburg Haarlem

Pak je tent en je tandenborstel, want met Mees Kees wordt het hoe dan ook één groot avontuur zaterdag 11 mei in Stadsschouwburg. In Mees Kees op Kamp gaat de leraar met zijn klas een weekje naar de duinen. Om te zorgen dat er wel wat geleerd wordt, heeft rectrix Dreus hem een uitvoerig werkplan meegegeven. Dat plan weerhoudt Mees Kees (Luuk Haaze) er echter niet van om er een geweldig kamp van te maken! Want zwemmen is immers ook werken? En een zeester zie je toch het beste vanuit zee  in plaats van in een museum? Zo geeft Mees Kees altijd weer zijn eigen draai aan alles wat op zijn pad komt.

Theater in het huisje vol verhalen

Ook bij Theater Elswout, het huisje vol verhalen, zijn deze vakantie diverse interactieve voorstellingen voor jong en oud te zien. Meesterverteller Wijnand Stomp weet van elk sprookje een groot feest te maken. Zo speelt hij voor alle meesterlijke moeders en super stiefmoeders de voorstelling ‘Sneeuwwitje’ en vertelt hij de nieuwste ‘knuffel verhalen’. Samen met het publiek vertelt en speelt Wijnand het verhaal over De mooiste vis van de Zee, het bekende verhaal over de wonderlijke onderwaterwereld en gaat hij op avontuur met IJSbeer in de tropen.

Film

Is het slecht weer? Ook dan hoef je je niet te vervelen. Je kunt altijd nog een film kijken bij één van de filmhuizen in Haarlem. De Schuur is een plek in het centrum van Haarlem voor cultuur. Je kunt er terecht voor theater, dans, muziekspecials en films. Voor ontspanning moet je naar Pathé Haarlem. Hier kijk je films in nieuwe relax seats. Bij de Filmkoepel kijk je films op een bijzondere locatie; de voormalige koepelgevangenis. In de kelder van het rijksmonument is een bioscoop gevestigd waar je allerlei soorten films kunt zien. 

Schuur

Tijdens Taartrovers Cinemini vertoont de Schuur mooie, lieve, spannende, abstracte verhalen voor peuters en kleuters. De films worden vertoond met gedimd licht en het geluid staat niet te hard. Kinderen onderzoeken vorm, projectie, licht, schaduw, verhalen, beweging en kleur. 

Kinderen vanaf 3 jaar oud kunnen genieten van de avonturen van Sam en Julia van het Muizenhuis. Lucy Goes Gangsta is een stoere familiefilm voor kinderen van 4 jaar en ouder waarin Lucy van braverik tot schurk verandert voor het goede doel. 

Pathé

Het aanbod kinderfilms van Pathé is groot. Zo bekijk je vanaf 1 mei de grappige animatiefilm Garfield. Familiefilm Kung Fu Panda 4 is deze vakantie ook te zien bij Pathé. Of bekijk de avontuurlijke kinderfilm Katak, de dappere beloega

De allerkleinsten kunnen gebruik maken van Pathé Kleuterbios. Hierbij zie je een film die ongeveer 60 minuten duurt, waarbij het licht aan blijft in de zaal en het geluid wat zachter staat. Bij de ticketprijs is een Kidscombo inbegrepen en voor de volwassenen koffie/thee en iets lekkers. Als aandenken krijgen de kids een echt filmdiploma mee naar huis! 

Filmkoepel

De film Vos en Haas redden het bos neemt je mee in de avontuurlijke wereld van allerlei dieren. In het bos gebeuren rare dingen. Uil is plotseling verdwenen, en uit het niets is er een groot meer verschenen. Vos en Haas zijn vastberaden om uit te zoeken wat er aan de hand is.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen genieten van Disneyfilm Soul. Muziekdocent Joe krijgt de kans van zijn leven als hij mag optreden in de bekendste jazzclub van de stad. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje…

Bekijk het volledige filmaanbod in de uitagenda

Eten en drinken

Lunchen met kinderen

Op zoek naar een leuke lunchplek in Haarlem om een hapje te eten met kinderen? Wij hebben een aantal kindvriendelijke lunchrooms voor je op een rijtje gezet. 

Uit eten met kinderen

Ga je dineren in Haarlem met kinderen? Wij hebben een aantal kindvriendelijke restaurants voor je op een rijtje gezet. 

Evenementen tijdens de meivakantie

07 jun. t/m 03 nov.

Dubbelfocus – Verwey en maskers

Deze tentoonstelling toont de verschillende betekenissen van het masker en onthult de ware identiteit van de kunstenaar: bevindt die zich voor of achter het masker?
Tentoonstelling
Donderdag 13 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 14 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 15 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 16 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 17 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 18 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 19 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 20 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 21 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 22 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 23 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 24 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 25 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 26 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 27 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 28 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 29 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 30 juni
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 1 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 2 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 3 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 4 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 5 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 6 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 7 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 8 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 9 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 10 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 11 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 12 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 13 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 14 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 15 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 16 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 17 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 18 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 19 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 20 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 21 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 22 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 23 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 24 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 25 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 26 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 27 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 28 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 29 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 30 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 31 juli
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 1 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 2 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 3 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 4 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 5 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 6 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 7 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 8 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 9 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 10 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 11 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 12 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 13 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 14 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 15 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 16 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 17 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 18 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 19 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 20 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 21 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 22 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 23 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 24 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 25 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 26 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 27 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 28 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 29 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 30 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 31 augustus
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 1 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 2 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 3 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 4 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 5 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 6 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 7 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 8 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 9 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 10 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 11 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 12 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 13 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 14 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 15 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 16 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 17 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 18 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 19 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 20 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 21 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 22 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 23 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 24 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 25 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 26 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 27 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 28 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 29 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 30 september
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 1 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 2 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 3 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 4 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 5 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 6 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 7 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 8 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 9 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 10 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 11 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 12 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 13 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 14 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 15 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 16 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 17 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 18 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 19 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 20 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 21 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 22 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 23 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 24 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 25 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 26 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 27 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Maandag 28 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Dinsdag 29 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Woensdag 30 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Donderdag 31 oktober
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Vrijdag 1 november
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zaterdag 2 november
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem
Zondag 3 november
Van 12:00 tot 17:00
Verwey Museum Haarlem

08 jun. t/m 30 jun.

Prijsuitreiking schilderwedstrijd Tafel van Veel ‘Aan Tafel’

Op vrijdag 7 juni wordt de winnaar bekend gemaakt van de schilderwedstrijd ‘AAN TAFEL !’. Deze wedstrijd voor amateurschilders is georganiseerd door de Tafel van Veel ter gelegenheid van het 7.5 jarige bestaan van dit initiatief.
Tentoonstelling
Donderdag 13 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Vrijdag 14 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Zaterdag 15 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Zondag 16 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Maandag 17 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Dinsdag 18 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Woensdag 19 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Donderdag 20 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Vrijdag 21 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Zaterdag 22 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Zondag 23 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Maandag 24 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Dinsdag 25 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Woensdag 26 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Donderdag 27 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Vrijdag 28 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Zaterdag 29 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Zondag 30 juni
Van 13:00 tot 17:00
De Waag
Events laden

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand