Zoek
Sluit dit zoekvak.

ZAAMEN

Aan de mooiste gracht vind je deze sfeervolle ontmoetingsplek, werkplek en een plek waar ideeën tot leven komen. In dit monumentaal herenhuis zijn alle ingrediënten aanwezig voor een succesvolle brainstorm, vergadering of training.

Meer over ZAAMEN

Tevens, door de exclusieve catering mogelijkheden, wordt iedere fijnproever op zijn wenken bediend. Ook andere locaties kunnen voorzien worden van catering; Zaamen is namelijk ook externe cateraar!

Voor een intiem gesprek of groots evenement, van dagdeel tot meerdaags. Voor elke bijeenkomst is er een andere ruimte met de gewenste sfeer. Wil je genieten van een (h)eerlijke lunch? Of de dag eindigen met een borrel? De locatie biedt hoge kwaliteit en heeft de gastvrijheid en expertise in huis om dit voor grote en kleine gezelschappen te arrangeren. Deze markante locatie aan de Nieuwe Gracht is onlangs volledig gerenoveerd, modern gerestyled en sfeervol ingericht. Behalve de fijne meeting zalen, is de locatie ook uitgerust met moderne faciliteiten zoals supersnelle én veilige WiFi, smartboards en video-conferencing. Bij Ondernemershuis ZAAMEN vind je maar liefst tien verschillende vergaderruimtes, verdeeld over de beletage, het souterrain en de stadstuin. Ook is er een bedrijfsrestaurant en een gezellige bar. Voor bijzondere vergaderingen in een ‘andere sfeer’ kun je terecht in de besloten stadstuin en de vergadersloep MS ZAAMEN. Niet voor niets is ZAAMEN ’t beste smart co-work center van Nederland!*

Facts & Figures
Meetingrooms:
Boardroom Castor
Inspiration-room Summit
Trainingsruimte Regina
Coachruimtes Morel & Berlat
Robuuste Liefmans
Het sociale Hartland
royale Boomgaard I
Kers I & Kers II in de prachtige stadstuin

ZAAMEN werkt met arrangementen, vanaf € 21,50 per persoon.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand