ZAAMEN

Een geslaagde bijeenkomst op een inspirerende locatie? Aan de mooiste gracht van Haarlem biedt ZAAMEN alle ingrediënten voor een succesvolle vergadering of training.
INFORMATIE
Een geslaagde bijeenkomst op een inspirerende locatie? Aan de mooiste gracht van Haarlem biedt ZAAMEN alle ingrediënten voor een succesvolle vergadering of training.

ZAAMEN bied een hoogwaardige accommodatie met ongekende mogelijkheden. De enthousiaste huismeesters zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Bij ZAAMEN vergadert en organiseert u een brainstorm, congres, seminar, training, coaching of workshop zoals u het wilt. Voor een intiem gesprek of een groots evenement, van een dagdeel tot meerdaags. Voor elke zakelijke bijeenkomst is er een andere ruimte met de gewenste sfeer. Wilt u de dag afsluiten met een borrel? Of tussendoor genieten van een ontspannen lunch? ZAAMEN biedt hoge kwaliteit en heeft de gastvrijheid en expertise in huis om dit voor grote en kleine gezelschappen en op basis van uw wensen te arrangeren. Niet voor niets is ZAAMEN ’t beste smart co-work center van Nederland.

Locatie
Het monumentaal herenhuis is volledig gerenoveerd, modern gerestyled en sfeervol ingericht. En uitgerust met moderne faciliteiten zoals super snelle en veilige wifi, smart boards en video-conferencing. Bij ZAAMEN vindt u tien verschillende vergaderruimtes, verdeeld over beletage, souterrain en stadstuin. Daarbij nog een bedrijfsrestaurant en bar in ’t Hartland. En op de bovenste etages bevinden zich 85 flexibele werkplekken.  Achter het pand ligt de grote besloten stadstuin, en voor de deur de vergadersloep MS ZAAMEN.

Arrangementen
U kiest één van de arrangementen, vanaf €20,50 p.p. Het favoriete arrangement is Meeting+. Hiermee maakt u gebruik van de moderne faciliteiten en trakteert uw medewerkers of relaties op goede cappuccino of thee met een huisgemaakte zoete lekkernij bij ontvangst en pauze, een (h)eerlijke twee-gangen lunch en vers bereide smoothie.  Of u vraagt ZAAMEN een voorstel ‘op maat’ te maken. Ze denken graag mee.

Team
Kwaliteit, gastvrijheid en een gemotiveerd team mag u verwachten. ZAAMEN richt zich op uw medewerkers en/of relaties. Daarbij zijn ze flexibel, denken graag met u mee, en bruisen van de energie en creatieve ideeën. 

Vergaderruimtes
Wilt u vergaderen, chic en luxueus in een geraffineerd ingerichte kamer, in een flexibele opstelling of juist comfortabel in het tuinhuis? Er zijn tien originele meeting rooms voor verschillende zakelijke gelegenheden. Ze zijn verdeeld over beletage, souterrain en stadstuin. Het betreft onder andere board room Castor, inspiration-room Summit, trainingsruimte Regina, coachruimtes Morel & Berlat, Liefmans en Kers I & Kers II in de prachtige stadstuin. ZAAMEN ondersteunt in alles wat u nodig heeft: ontvangst, lunch, communicatie van het programma, borrel en/of diner. 

CASTOR: de board room met uitzicht over de Nieuwe Gracht. Chic en luxueus in een geraffineerd ingerichte pronkkamer met intieme sfeer. De royale vergadertafel biedt plaats aan acht personen. Deze representatieve, stijlvolle board room kunt u ook boeken voor private dining. 

SUMMIT: werelds vergaderen! De vergaderruimte waar nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan. Met de video-conferencing-set ligt de wereld binnen handbereik. Heel handig voor (inter-)nationale meetings. Tijdsverschil speelt geen rol, een meeting met Bombay plant u tijdens een verzorgd ontbijt! Voor tien personen.

REGINA: trainingen & workshops! Een mooie zaal in het souterrain, waar u zelf de opstelling van tafels en stoelen bepaalt. Alle moderne voorzieningen zijn aanwezig: wifi, whiteboard, flipover en een smartboard. Met deze digitale presentatiewand is alles mogelijk. Pauzes vinden plaats in souterrain, tuin of Hartland. 

MOREL & BERLAT: coaching. Deze twee nieuw ingerichte ruimtes in het souterrain zijn beide geschikt voor maximaal zes personen.   

LIEFMANS: voor vertrouwelijke gesprekken. Coaching, interview of in opperste concentratie telefoneren doet u het liefst in een rustige ruimte. Met de leren fauteuils en robuuste houten tafel is de Liefmans comfortabel, en stoerste en tevens intiemste werkkamer van ZAAMEN voor vier personen.

KERS I & KERS II: achterin de grote besloten stadstuin zijn twee gespreks- of coachruimtes. Beide bieden plaats aan zes personen. U zit ‘buiten’, maar met de luxe van ZAAMEN. 

HARTLAND: Grootse plannen? Kom eens kijken in ZAAMEN’s Hartland, het sociale kloppende hart van ZAAMEN. De stijlvolle ruimte op de beletage is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en recepties, netwerkevents of bijvoorbeeld een boekpresentatie. Tot 100 personen.

BOOMGAARD I: op de eerste verdieping vindt u de prachtige royale Boomgaard I. Deze ruimte heeft zicht op zowel Gracht als tuin. En is zeer geschikt voor training of scholing aan 40 personen.

KROON: bovenop ligt de KROON. Deze loft straalt rust uit. Hier kunnen uw medewerkers met elkaar sparren. Of juist in alle rust een tekst lezen.  

Bereikbaarheid
ZAAMEN is gevestigd aan de Nieuwe Gracht 3 in Haarlem centrum. En is goed bereikbaar met de auto (een kwartier rijden van Schiphol en Amsterdam). Met twee parkeergarages om de hoek is er voldoende parkeergelegenheid. In overleg bieden we ook valet-parking. Het Openbaar Vervoer met bus- en treinstation is op loopafstand. 

WANNEER
Maandag
08:00 – 19:00 uur
Dinsdag
08:00 – 19:00 uur
Woensdag
08:00 – 19:00 uur
Donderdag
08:00 – 19:00 uur
Vrijdag
08:00 – 19:00 uur

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand