Search
Close this search box.

Yaya

Bij binnenkomst glanst de authentieke gewelfde glazen ronde pui met glas in lood ramen weer als vanouds.

Meer over Yaya

Historische ornamenten zijn met nieuwe moderne elementen gecombineerd zoals het pad van grote betonnen tegels in combinatie met de in punt gelegde Hongaarse parketvloer en kenmerkende stalen hangconstructie. Deze elementen geven de winkel van ruim 250m2 een moderne uitstraling met een elegante en eigentijdse look & feel waarin de collecties op hun best uitkomen.

Patrick Draijer, co-owner YAYA: “Een concept store openen in onze hometown Haarlem waar wij onze ziel en zaligheid in hebben gestopt is een droom die uitkomt. YAYA heeft het monumentale pand omarmd en met respect voor de historische elementen voorzien van het allernieuwste eigen interieur concept. Dit concept is een update van het vorige door kleine nuances. We hopen onze klanten een mooie en prettige shopervaring te kunnen bieden.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand