Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wijntjes & Deintjes

Wijntjes en Deintjes biedt rondvaarten aan door historisch Haarlem.

Meer over Wijntjes & Deintjes

Rondvaart

Ze varen met een volledig (zelf) gerestaureerde en fluisterstille electrische open sloep.

Naast het boeken van een tour kan je kiezen voor een van de heerlijke arrangementen zoals: De Prosseco tour, De “Jopen” seizoensbier tour of de “Simon Levelt” Thee en Koffietour.

Wanneer je een andere wens hebt is dit altijd bespreekbaar. Wijntjes & Deintjes zal altijd hun best doen om hierin te faciliteren, (bijna) alles is mogelijk!

Bootverhuur 

Sloep huren Haarlem? Varen door Haarlem kan al vanaf €19,50,- per persoon. Beleef een 90 minuten durende tour door het prachtige historische Haarlem. De ervaren schipper zal je in de sloep “rondleiden” door de unieke wateren welke Haarlem rijk is.

Aan boord beschikken wij over koude drankjes en lekkere snacks die je met pin kunt afrekenen.

Boeken per persoon is mogelijk, echter tot en met 4 personen kan het mogelijk zijn dat je de boot “deelt” met een andere groep tot 4 personen. Op deze manier kunnen wij een “per persoon” boeking aanbieden. Wanneer je vanaf 5 personen boekt zullen jullie de boot geheel voor jullie “eigen groep” hebben.

Ook bieden ze een “goed weer garantie met gratis omboeken bij slecht weer (zie de voorwaarden op de site).

Bekijk het huidige corona protocol dat gevolgd wordt op de website: https://wijntjesendeintjes.nl/corona-protocol/ 

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand