Wijn Spijs

"WijnSpijs organiseert al jaren de leukste culinaire wandelingen van het land, natuurlijk ook in hun thuisstad Haarlem. Ontdek 6 prachtige restaurants tijdens de WijnSpijs Wandeling. Of ga op 'self guided'"

Begonnen vanuit hun eigen Haarlemse restaurants, startten Wouter en Laura in 2010 de WijnSpijs Wandeling. Inmiddels door heel Nederland (en daarbuiten), maar het begon allemaal in Haarlem. Dé WijnSpijs Wandeling is een wandeling langs de leukste restaurants van de stad. Op 1 zondagmiddag bezoek je met je eigen gezelschap 6 toprestaurants en proef je overal een heerlijke wijn-spijs combinatie. Lekker eten, goede wijnen en ontspannen door de stad slenteren

Nieuw is de FoodTour, een stadswandeling langs de culinaire en culturele highlights van de stad. Deze ‘self-guided’ culinaire stadswandeling door onze thuisstad brengt je langs 6 zorgvuldig uitgekozen foodspots, die bekendstaan om hun lokale specialiteiten. Bij elke spot proef je natuurlijk hun specialiteit! Elke dag te boeken en te wandelen. De FoodTour begin je wanneer je maar wilt. De ideale manier om het Haarlem van de locals te ontdekken. 

Bezoek  Wijn Spijs

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand