Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wepadel

Welkom bij We Padel – dé plek om te genieten van de opwindende sport die de wereld verovert! Padel is een combinatie van tennis en squash en wordt gespeeld op een speciaal ontworpen baan met glazen wanden. Bij We Padel brengen we de passie en opwinding van padel naar Haarlem en bieden we een moderne en gezellige omgeving waar spelers van alle niveaus elkaar kunnen ontmoeten.

Meer over Wepadel

Of je nu een ervaren padelspeler bent of nog nooit een racket hebt vastgehouden, bij We Padel vind je activiteiten en faciliteiten die aan al je behoeften voldoen. Onze state-of-the-art indoor padelbanen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en zorgen voor een optimale speelervaring. Daarnaast bieden we professionele coaching en trainingen voor spelers die hun vaardigheden willen verbeteren.

Bij We Padel draait het niet alleen om het spel, maar ook om de gemeenschap en het plezier. We organiseren regelmatig toernooien, sociale evenementen en mixers waar spelers elkaar kunnen uitdagen, nieuwe vrienden kunnen maken en de padelgemeenschap kunnen versterken. Onze gezellige bar en lounge bieden de perfecte plek om na de wedstrijd te ontspannen en bij te praten met medespelers.

Ben je nieuwsgierig naar padel en wil je het zelf ervaren? Bezoek onze website en ontdek hoe je lid kunt worden van We Padel. Of je nu individueel wilt spelen, met vrienden of deel wilt nemen aan onze groepsactiviteiten, we hebben de juiste opties voor jou. Kom langs en ervaar de sensatie van padel bij We Padel – waar passie, plezier en sport samenkomen.

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand