Watersportcentrum Dynamique

Watersportcentrum Dynamique is een veelzijdig watersport- en buitensport bedrijf. 
INFORMATIE
Watersportcentrum Dynamique is een veelzijdig watersport- en buitensport bedrijf. 

Het ligt als een kleine oase geheel verscholen in het groen aan de oostzijde van de Mooie Nel, vrijwel recht tegenover paviljoen Loef met 1 km water ertussen. Veel klanten loven de rust en de gastvrijheid. Ervaar een echt vakantiegevoel midden in de randstad.

Via onze website zijn er windsurf, suplessen en wingfoil lessen te boeken.

Overige Activiteiten
Rondvaart
Met onze ‘Spaarneboot’ organiseren wij al vele jaren rondvaarten en boottochten door de wateren rondom Haarlem.
Op dit moment zijn we druk bezig om onze rondvaartboot in het seizoen 2022 elektrisch te laten varen. Een emissievrije rondvaart, stil en comfortabel. Nog meer genieten van de tocht ! Onze boot (zowel met als zonder overkapping) kan maximaal 25 personen meenemen. Voor grotere groepen kunnen wij extra boten voor u organiseren.
Mocht uw groep geïnteresseerd zijn in de historie en cultuur van Haarlem, dan is het inhuren van een erkende stadsgids, die meegaat aan boord, een goede keus.
Catering aan boord kan op diverse manieren georganiseerd worden.

Dagprogramma
Uiteraard kunnen we u een compleet dagprogramma aanbieden met een lunch en een dinerbuffet.
Bijvoorbeeld een sportieve activiteit en een Italiaans buffet of een outdoor diner met ketelkoken op kampvuur als afsluiting op één van onze locaties aan de Mooie Nel.

Twee locaties aan de Mooie Nel ; U kunt zowel bij Paviljoen Loef als bij waterportcentrum Dynamique een groepsactiviteit organiseren.

WANNEER

VOLG ONS OP
SOCIAL MEDIA

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand