VRcafe

"Ervaar de wondere wereld van Virtual Reality in het VRcafe, de plek waar gezelligheid en VR samenkomen. "

Beleef samen met vrienden, familie, collega’s of alleen spannende avonturen, intense gevechten of prachtige omgevingen in Virtual Reality. Met een selectie van 40 verschillende VR experiences is er voor ieder wat wils, zowel single- als multiplayer. Speel de battle van Helms Deep na als Legolas in Elven Assassin, dans op de beat van de muziek in Beat Saber, schiet zombies tijdens de storyline of horde mode in Arizona Sunshine of race op ’s werelds beste F1 tracks als Max Verstappen in Project Cars 2. Daarnaast kan je in het VRcafe het exclusieve VR Lasergamen spelen met zes spelers tegelijk. In teams van 3 strijd je voor de winst bewapend met een virtuele gun, een haptics vest aan en een fysieke toren in je speelveld die één op één overeenkomt met de toren in de virtuele wereld. Dit is lasergamen 2.0!

VRcafe

In het VRcafe zijn zes speelvelden van 9 m2, elk voorzien van een VR headset (Oculus Rift S) waarmee je een totaal andere wereld stapt en een 50 inch beeldscherm om mee te kijken met de speler. De VR headset zorgt ervoor dat je de game characters niet speelt met echt zelf bent wat zorgt voor een immersieve ervaring. Naast de zes speelvelden zijn er vier raceseats waardoor vier spelers tegelijk dezelfde race kunnen rijden. 

Op zoek naar wat anders dan poolen, bowlen of een escape room? Reserveer dan online één of meerdere speelvelden of raceseats. Hierdoor ben je verzekerd van speeltijd en hoef je niet te delen met spelers buiten de groep. Vind je het niet erg om mogelijk een speelveld te delen of even te wachten kan je langskomen op inloop om voor € 25 per persoon een hele dag te spelen in VR. Hiervoor geldt wel dat een reservering altijd voorrang heeft en is alleen mogelijk van donderdag t/m zaterdag van 10:00 tot 23:00 uur en zondag van 10:00 tot 18:00 uur. 

VRready, jullie ook?!

Bezoek  VRcafe

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand