Villa Westend

Villa Westend met het meest aantrekkelijke stadsstrand van de Randstad, is een unieke horecalocatie gelegen aan de Westbroekplas in het recreatiegebied Spaarnwoude. Slechts 10 minuten vanaf Amsterdam Westpoort & Haarlem station.
INFORMATIE
Villa Westend met het meest aantrekkelijke stadsstrand van de Randstad, is een unieke horecalocatie gelegen aan de Westbroekplas in het recreatiegebied Spaarnwoude. Slechts 10 minuten vanaf Amsterdam Westpoort & Haarlem station.

Goed bereikbaar, ver van de hectiek van alledag. Met een groot privéstrand voor de deur zijn wij geschikt voor verschillende feesten en evenementen buiten zowel groot als klein. Naast het strand bied Villa Westend nog verschillende ruimtes binnen voor restaurant, feesten en partijen

Bij Villa Westend ontvangen ze gasten graag voor de lunch en/of diner in ons sfeervolle restaurant of voor een drankje in onze trendy bar. Voor vergaderingen , bruiloften, feesten en partijen beschikt Villa Westend over drie ruime zalen. Parkeren doet u op onze ruime prive parkeerplaats, gratis! Villa Westend is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur ‘s ochtends.  

BAR

In een ongedwongen sfeer een borreltje met elkaar drinken in onze bar? Dit is mogelijk tot maximaal 40 personen. U kunt de bar gebruiken voor bijvoorbeeld verjaardagen, voordat u aan tafel gaat, of voor een zakelijke borrel. Wilt u gebruik maken van de bar in de zomer? Dan heeft u een groot stuk privéterras met strand erbij. 

ZAAL NOORD

Zaal noord is de kleinste zaal. Deze zaal is geschikt voor een capaciteit van maximaal 40 personen, zowel zittend als staand. U kunt deze ruimte gebruiken voor bijvoorbeeld een vergadering, high tea, diner, borrel etc. 

ZAAL ZUID

Zaal zuid is onze grotere zaal en is geschikt voor een capaciteit tot maximaal 60 personen zittend, en 100 personen staand. Natuurlijk kunt u zaal noord en zuid ook samen gebruiken als één grote ruimte. Zaal zuid beschikt tevens over een eigen bar, dus uitstekend geschikt voor feesten. Wanneer u van deze zaal gebruik wilt maken voor diner kan Villa Westend dit op verschillende manieren voor u invullen. Dit kan in de vorm van private dining aan tafel, een walking dinner met kleine gerechtjes, of met één van debuffetten. Deze zaal is ook geschikt voor vergaderingen een high tea, verjaardag etc. 

GROTE ZAAL

De grote zaal is een combinatie van Noord + Zuid + eventueel Bar. Hier kunnen maximaal 500 man in tijdens een festavond en 200 man in een theater opstelling.

WANNEER

Menu

Selecteer taal:

Nederlands

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand