Van der Valk Hotel Haarlem

Toekanweg

2

2035 LC

Haarlem

Over ons
Van der Valk Hotel Haarlem beschikt over 314 hotelkamers, waaronder 3 luxe Wellness suites en diverse familiekamers.

Het hotel is gelegen nabij het centrum van Haarlem, het strand van Zandvoort en Bloemendaal en met een goede verbinding van –en naar Schiphol.

Alle kamers beschikken over airconditioning, een (Frans) balkon of terras, high-speed internet (bedraad en Wi-Fi), flatscreen TV, koelkastje en koffie –en thee faciliteiten. Daarnaast hebben alle kamers een luxe badkamer met inloop-regendouche. De Comfort+ kamers hebben tevens een ligbad en apart toilet.

Gasten kunnen gratis parkeren en kunnen gratis gebruik maken van de fitness faciliteiten.

In het sfeervolle Restaurant Martinus wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet gepresenteerd en tijdens weekdagen een heerlijk lunchbuffet. Natuurlijk kunt u hier ook iedere avond genieten van een heerlijk diner, ook wanneer je niet in het hotel verblijft!

Ben je op zoek naar een leuke plek voor een gezellige borrel, vers kopje koffie of om je (zakelijke) afspraken te ontvangen? Dan ben je van harte welkom in Birdy’s bar! De bar is dagelijks geopend van 08:00 – 00:00 uur en een ideale plek om even te ontspannen of rustig te werken.

Het hotel beschikt tevens over 20 multifunctionele zalen met een totale oppervlakte van maar liefst 2000m2! Hierdoor hebben zij voor elke (feestelijke) bijeenkomst een passende ruimte.

Openingstijden

Raadpleeg de website van deze locatie voor de openingstijden.

Locatie
Bekijk alle media

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand