Van der Valk Hotel Haarlem

"Van der Valk Hotel Haarlem beschikt over 315 hotelkamers, waaronder 3 luxe Wellness suites, 6 gerenoveerde Executive suites en diverse familiekamers. "

Het hotel is gelegen nabij het centrum van Haarlem, het strand van Zandvoort en Bloemendaal en heeft een goede busverbinding van –en naar Schiphol.

Hotelgasten kunnen gratis parkeren op onze twee ruime parkeerplaatsen welke gelegen zijn aan de voor- en achterzijde van ons hotel.

Onze hotelgasten kunnen kosteloos gebruik maken van onze gerenoveerde wellness- en fitnessruimte. De wellness is uitgerust met een Finse sauna, Infrarood Cabine en Caldarium.

Alle kamers beschikken over airconditioning, high-speed internet (bedraad en Wi-Fi), flatscreen TV, minibar, koffie –en theefaciliteiten en luxe badkamer met inloop-regendouche. Daarnaast beschikken onze Comfort+ kamers tevens ook over een ligbad en onze Deluxe+ kamers beschikken over een bubbelbad met een bluetooth functie.

In het sfeervolle Restaurant Martinus wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet gepresenteerd en tijdens weekdagen een heerlijk lunchbuffet. Natuurlijk kunt u hier ook iedere avond genieten van een heerlijk diner, ook wanneer je niet in het hotel verblijft!

Ben je op zoek naar een leuke plek voor een gezellige borrel, vers kopje koffie of om je (zakelijke) afspraken te ontvangen? Dan ben je van harte welkom in Birdy’s bar! De bar is dagelijks geopend van 08:00 – 00:00 uur en een ideale plek om even te ontspannen of rustig te werken.

Het hotel beschikt tevens over 20 multifunctionele zalen met een totale oppervlakte van maar liefst 2000m2! Hierdoor hebben zij voor elke (feestelijke) bijeenkomst een passende ruimte.

Bezoek  Van der Valk Hotel Haarlem

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand