Search
Close this search box.

Uiltje Bar

Uiltje Bar & Bottleshop is met 35 bieren op tap en meer dan 100 op fles en blik de bier bar van Haarlem.

Meer over Uiltje Bar

Bijzondere bieren van buitenlandse brouwers, De mooiste bieren die Nederland te bieden heeft en niet te vergeten: Altijd 10-15 verschillende bieren van Uiltje Brewing Company zelf! Tapbier, Ouderwetse ‘’Cask-ales’’, Nitro, zoet, zuur, bitter, donker of blond, voor iedereen wel een bier beschikbaar! 

Naast een grote diversiteit aan bieren heeft de Uiltje bar steenoven Pizza’s en een koelkast met meer dan 20 kazen uit binnen en buitenland. 3 deuren naast de Uiltje bar bevindt zich ook de Uiltje coffee & bottleshop. Een wand aan gekoelde IPA’s en de meest bijzondere zware en vatgerijpte bieren. Elke donderdag worden alle koelkasten met verse bieren gevuld en zo kan je elke week binnenlopen met elke week en compleet nieuw assortiment! De shop is dagelijks geopend van 12:00-20:00.  Plof heerlijk neer in de bier woonkamer van Haarlem en tot snel! 

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand