Triathlonvereniging IZGS Haarlem

"Triathlonvereniging IZGS Haarlem biedt wekelijkse trainingen aan in clubverband."

Triathlonvereniging In Zeer Goede Staat – IZGS – biedt een gevarieerd trainingsaanbod: zwem-, fiets- en looptrainingen. Jaarlijks worden clubwedstrijden georganiseerd zoals een run-bike-run, zwemloop, sprinttriathlon en tijdritten. Daarnaast kunnen leden meedoen aan verschillende activiteiten, zoals swim- en wattbikeclinics, core stability trainingen en wisselclinics.

Voor wedstrijdatleten en recreanten
Er zijn wekelijks drie zwemtrainingen met een op het wedstrijdseizoen afgestemd trainingsschema en goedbezochte hardlooptrainingen op de atletiekbaan.

Bij IZGS zijn (duur)sporters van alle niveaus ’s welkom: van fanatieke wedstrijdsporters tot recreanten die één keer per week komen zwemmen. Het doel is om beter te worden en door samen te sporten er nòg meer plezier aan te beleven. De ‘harde kern’ van triatleten heeft vele triatlonwedstrijden over de hele wereld bezocht en er werden ereplaatsen op diverse kampioenschappen behaald in de Masters leeftijdscategorieën. De club strijdt met twee herenteams en één damesteam mee in de landelijke competitie.

Wekelijkse trainingen:
IZGS biedt wekelijks drie zwemtrainingen aan:

  • Dinsdag, 22.00-23.00 uur, Boerhaavebad (Schalkwijk)
  • Vrijdag, 21.15-22.45 uur, zwembad De Planeet (Haarlem-Noord)
  • Zaterdag, 8.45-9.45 uur, Boerhaavebad (Schalkwijk)

Iedere week wordt er een looptraining verzorgd:

  • Woensdag, 19.00-20.30 uur, atletiekbaan Pim Mulier

Fietsen

Op dit moment is er geen structureel fietstrainingsmoment. Dat betekent niet dat er helemaal niet wordt gefietst. In tegendeel. Leden zoeken elkaar regelmatig op om samen een trainingsrit te maken. Dat gebeurt doorgaans op zondagochtend om 9.00 uur, maar ook op andere momenten in de week.

Op maandagavond wordt er gefietst op Zwift.

Bezoek  Triathlonvereniging IZGS Haarlem

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand