TopRow

"Welkom bij TopRow Haarlem, waar we een breed scala aan roeicursussen aanbieden. Roeien is een prachtige buitensport en bij ons kunt u het hele jaar door boeken voor roeicursussen."

Ons professionele team van gekwalificeerde instructeurs staat klaar om u te begeleiden tijdens al uw lessen, activiteiten en clinics.

Bij TopRow Haarlem draait het niet alleen om het genieten van het adembenemende uitzicht over het Spaarne en de grachten, maar ook om het verbeteren van uw roeitechniek en fysieke fitheid. Of u nu een beginner bent die graag wilt leren roeien of een ervaren roeier die zijn of haar vaardigheden wil aanscherpen, wij hebben de juiste cursus voor u.

Onze roeicursussen zijn ontworpen om aan te sluiten bij verschillende niveaus en doelen. Als beginner kunt u kennismaken met de basisprincipes van het roeien, inclusief de juiste techniek en veiligheidsrichtlijnen. Voor de meer ervaren roeiers bieden we gevorderde cursussen aan die zich richten op het verbeteren van de roeitechniek en het verhogen van de intensiteit van de training.

Naast de reguliere roeicursussen bieden we ook een verscheidenheid aan activiteiten en clinics aan. Deze zijn bedoeld om uw roeiervaring verder te verrijken en u nieuwe uitdagingen te bieden. Denk hierbij aan het deelnemen aan roei-evenementen, het verkennen van verschillende waterwegen en het leren van geavanceerde roeitechnieken.

Bij TopRow Haarlem streven we ernaar om u een complete roeiervaring te bieden. Naast de professionele begeleiding tijdens de cursussen, zorgen we ook voor goed onderhouden roeiboten en moderne faciliteiten. Onze passie voor roeien en ons streven naar uitmuntendheid staan centraal in alles wat we doen.

Dus, als u op zoek bent naar een plek waar u kunt genieten van het roeien, uw roeitechniek kunt verbeteren en uw fysieke fitheid naar een hoger niveau kunt tillen, bent u bij TopRow Haarlem aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de opwindende wereld van het roeien bij TopRow Haarlem!

Bezoek  TopRow

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand