Search
Close this search box.

TopRow

Welkom bij TopRow Haarlem, waar we een breed scala aan roeicursussen aanbieden. Roeien is een prachtige buitensport en bij ons kunt u het hele jaar door boeken voor roeicursussen.

Meer over TopRow

Ons professionele team van gekwalificeerde instructeurs staat klaar om u te begeleiden tijdens al uw lessen, activiteiten en clinics.

Bij TopRow Haarlem draait het niet alleen om het genieten van het adembenemende uitzicht over het Spaarne en de grachten, maar ook om het verbeteren van uw roeitechniek en fysieke fitheid. Of u nu een beginner bent die graag wilt leren roeien of een ervaren roeier die zijn of haar vaardigheden wil aanscherpen, wij hebben de juiste cursus voor u.

Onze roeicursussen zijn ontworpen om aan te sluiten bij verschillende niveaus en doelen. Als beginner kunt u kennismaken met de basisprincipes van het roeien, inclusief de juiste techniek en veiligheidsrichtlijnen. Voor de meer ervaren roeiers bieden we gevorderde cursussen aan die zich richten op het verbeteren van de roeitechniek en het verhogen van de intensiteit van de training.

Naast de reguliere roeicursussen bieden we ook een verscheidenheid aan activiteiten en clinics aan. Deze zijn bedoeld om uw roeiervaring verder te verrijken en u nieuwe uitdagingen te bieden. Denk hierbij aan het deelnemen aan roei-evenementen, het verkennen van verschillende waterwegen en het leren van geavanceerde roeitechnieken.

Bij TopRow Haarlem streven we ernaar om u een complete roeiervaring te bieden. Naast de professionele begeleiding tijdens de cursussen, zorgen we ook voor goed onderhouden roeiboten en moderne faciliteiten. Onze passie voor roeien en ons streven naar uitmuntendheid staan centraal in alles wat we doen.

Dus, als u op zoek bent naar een plek waar u kunt genieten van het roeien, uw roeitechniek kunt verbeteren en uw fysieke fitheid naar een hoger niveau kunt tillen, bent u bij TopRow Haarlem aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de opwindende wereld van het roeien bij TopRow Haarlem!

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand