Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toneelschuur Café

De ruime opzet van het Toneelschuur Café biedt meer dan genoeg ruimte voor de bezoekers van onze theater- en filmvoorstellingen maar ook voor publiek dat alleen wil genieten van een hapje en een drankje.

Meer over Toneelschuur Café

Met een breed assortiment aan bieren, wijnen, frisdranken en biologische sappen is er voor ieder wat wils. Wijnkoperij Hans Moolenaar verzorgt onze wijnen en onze koffie is van Fair Trade Original.  Bij deze dranken bieden wij zoetigheden en hartige snacks die een gezellige dag compleet maken. 

Het Toneelschuur Café is ook een uitermate geschikte locatie voor al uw evenementen. U kunt de caféruimte (of een gedeelte ervan) reserveren voor onder andere een bedrijfs-  of verjaardagsborrel, vergadering, (bedrijfs)feest of een ander evenement. Naast ons huidige assortiment kunt u ook kiezen voor luxueuzere hapjes die wij in samenwerking met Dijkers eten & drinken uit Haarlem aanbieden.

voor aanvragen en offertes kunt u mailen naar bart@toneelschuur.nl

Combineer je bezoek met een verblijf!

Haarlem is een charmante stad gelegen in Nederland en de hotels weerspiegelen de karakters van de stad en haar aantrekkingskracht. Er zijn verschillende soorten hotels in Haarlem, variërend van budget tot luxe accommodaties. Enkele van de meest populaire hotels in Haarlem zijn het Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Carlton Square Hotel en het Hotel Lion d’Or. Deze hotels bieden uitstekende faciliteiten, waaronder ruime kamers, uitstekende eetgelegenheden en fantastische locaties dicht bij de belangrijkste attracties van Haarlem.

Bezoek en beleef!

Wordt het een dag vol kunst en cultuur? Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad?
Of kom je naar Haarlem om uitgebreid te winkelen? Je vervelen is hier simpelweg geen optie,
want in deze historische stad vol monumenten, horeca, winkels, water, pleinen en parken kun je letterlijk alle kanten op.

Dwaal eens door de verscholen straatjes van Haarlem en ontdek aan de andere kant hoe de meesterwerken van Frans Hals er van dichtbij uitzien. Wandel langs de boetiekjes in de Gouden straatjes. Huur een sloep en verken Haarlem vanaf de grachten. Stap binnen in de imposante Grote of St.-Bavokerk en bewonder het orgel dat Mozart ooit nog bespeelde. Of zoek een plekje op een van de gezellige terrassen voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

De omgeving van Haarlem bezoeken? Maak een wandeling door de Haarlemmerhout, ga daarnaast naar het schilderachtige dorp Spaarndam vervolgens stap je op de fiets en rijd je via Nationaal Park Zuid-Kennemerland naar de stranden van Bloemendaal en Zandvoort.

Locatie en contact

Welkom in Haarlem

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand