Toneelgroep BeNde

"BeNde is een Haarlemse amateur-toneelgroep. Bij ons staat het plezier in spelen voorop. De inbreng van de individuele spelers is dan ook belangrijk. Een productie maken we met z’n allen"

BeNde is een Haarlemse amateur-toneelgroep. Bij ons staat het plezier in spelen voorop. De inbreng van de individuele spelers is dan ook belangrijk. Een productie maken we met z’n allen en geen idee is te gek. Wij spelen toneel voor een breed publiek.

Voor volwassenen spelen we elk jaar een avondvullende productie en voor kinderen voeren we tijdens de jaarlijkse kinderboekenweek een speciaal stuk op.

BeNde speelt verschillende genres, van blijspel tot Shakespeare. We zijn allemaal erg betrokken bij elke productie en kiezen met zorg onze locaties en regisseurs. Daarnaast streven we ernaar samen geregeld naar andere toneelvoorstellingen te gaan. Want ook de gezelligheid en het groepsgevoel zijn belangrijk.

Onze vaste repetitie-avond is de maandagavond, van 19.45-22.15 uur. We repeteren in een gezellig clubhuis achter Staten Bolwerk 60 in Haarlem.

Wil je meer weten over onze toneelgroep, wil je vriend worden van BeNde, of overweeg je zelf om je aan te sluiten bij de BeNde? Neem dan contact met ons op.

Bezoek  Toneelgroep BeNde

Locatie en contact

Faciliteiten en voorzieningen

Menu

Menu

Vandaag

Morgen

Deze week

Dit weekend

Deze maand